Nadupané KAABO koloběžky zlevnily, cena klesla až o 10 000 Kč komerční článek

Nadupané KAABO koloběžky zlevnily, cena klesla až o 10 000 Kč [komerční článek]
2022-06-10T19:53:33+02:00
• 10. 6. 2022

Hlavní sezóna elektrických koloběžek je v plném proudu a pokud si chcete pořídit jednu z nejlepších elektrokoloběžek, která je v Česku k dostání, máte nyní ideální příležitost. Všechny koloběžky KAABO teď u Mobil Pohotovosti totiž koupíte levněji až o 10 000 Kč. A předobjednat si také můžete úplnou novinku – koloběžku KAABO Mantis 10 (2022), tedy novou a vylepšenou verzi modelu, který byl v loňském roce vyhlášen nejlepší elektrokoloběžkou na světě.

Nová verze nejlepší koloběžky roku 2021

Právě Mantis 10 je koloběžka, která se v portfoliu značky KAABO nejvíc vyplatí. Za cenu od 29 990 Kč vám totiž nabídne dojezd  70 kmnosnost 120 kgrychlost až 50 km/h (elektronicky omezena na 25 km/h), odpružení předního i zadního kola a zvládne i lehčí terén nebo stoupání do prudšího kopce. Její nová verze Mantis 10 (2022) má navíc světlo, blinkry, klakson, voděodolnost IPX5 a přepínání mezi eco a turbo režimem. Stejná vylepšení pak dostala také o kus lepší Mantis 10 Plus (2022), která na českém trhu patří k těm nejprodávanějším.

KAABO Mantis 10 Plus 1800x900x

Levnější až o 10 000 Kč

Nicméně i ostatní modely mají rozhodně co nabídnout, obzvlášť teď, když jejich cena klesla až o 10 000 Kč. I ta nejlevnější KAABO koloběžka – model Skywalker 8H – nabízí velmi slušný dojezd, rychlost i konstrukci a je tudíž ideální na rychlé cestování po městě, na jízdu do práce i zpět a hravě zvládne i delší výlety do přírody. Koloběžka KAABO může být na určité trasy také skvělou a hlavně výrazně levnější alternativou k autu, protože plné nabití její baterie vyjde průměrně na 10 korun.

Při koupi koloběžky KAABO získáte zdarma prémiovou záruku, kdy v případě komplikací u vás servis koloběžku vyzvedne, poté opravenou zase přiveze a vy se tak nemusíte o nic starat. K dispozici je i celá řada originálních náhradních dílů a doplňků. KAABO koloběžky si také můžete pořídit na splátky už od 608 Kč měsíčně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat