Prototyp zrušených hodinek od Mety byl odhalen

Prototyp zrušených hodinek od Mety byl odhalen
2022-06-10T19:30:52+02:00
• 10. 6. 2022

Zdroj: Meta

Společnost Meta Platforms a jejich necelé dva roky připravované chytré hodinky Meta již patří mezi pozastavené projekty. K neočekávanému konci došlo z dosud neznámých důvodů. Ovšem na veřejnost se dostávají detailní fotografie včetně bližších specifikací. Zařízení s kódovým názvem Milan mohlo mít velmi slušně našlápnuto, což jednoznačně potvrzují dostupné informace z posledních dnů.

Oživení se nekoná

Celé pouzdro se zlatými prvky se mělo vkládat do vyjímatelného rámečku s připnutými řemínky. Na konstrukci nelze přehlédnout dvě tlačítka pro ovládání a průduchy reproduktoru či mikrofonu. Spodní část, kde je především snímač otisků prstů, obsadil 12megapixelový objektiv fotoaparátu. Druhý 5megapixelový fotoaparát byl nasazen přímo do výřezu v obrazovce.

Meta 1400x787x

Zdroj: Bloomberg

Datové přenosy u prototypu umožňovala podpora WiFi a eSIM karet. Samozřejmě nezapomněli přidat ani GPS modul. Neznámá baterie vydržela až 18 hodin v ostrém provozu. Nicméně to nejpodstatnější se odehrálo u softwarového prostředí. To hlavně znamená vlastní aplikace Spotify, WhatsApp, Instagram Stories nebo žádný obchod s aplikacemi, který plně nahradila samotná aplikace Facebooku.

Do další známé výbavy ještě patřilo notifikační centrum, zamykací obrazovka, sportovní režimy, kalendář a fotogalerie. Oficiální prodej byl naplánován na jaro příštího roku s cenovkou okolo 350 dolarů (tj. cca 8 121 Kč). Firma Meta údajně nadále chystá nositelná zařízení, ale žádné konkrétní zprávy nejsou nyní známy.

Zdroj: bloomberg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat