Dotekománie nově na Telegramu, diskuzní skupinu naleznete i na Twitteru

Dotekománie nově na Telegramu, diskuzní skupinu naleznete i na Twitteru
2022-04-08T13:16:10+02:00
• 7. 4. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Sociální sítě získávají nové funkce a umožňují tak rozvoj uživatelských komunit. Kromě dominantního Facebooku jsou dostupné i další platformy pro přijímání, sdílení a diskutování nad obsahem o moderních technologiích z oblasti chytrých telefonů a vším s tím spojeným. Dotekománie od letošního roku nabízí svým čtenářům kanál na Telegramu. Ten se jmenuje Smartphony CZ/SK, stejnojmenně jako naše skupina na Facebooku.

Uživatelé, kteří Telegram používají, mohou odebírat náš kanál Smartphony CZ/SK a každý den dostat výběr těch několika nejdůležitějších novinek ze světa mobilních telefonů. Každý den je čtenářům posláno přibližně osm článků, které přináší pro daný den nejdůležitější témata. K příspěvkům je možné vkládat komentáře, diskuze je tedy vítána, tímto způsobem je též možné oslovit přímo redakci Dotekománie.

Telegram Dotekománie

Zdroj: Dotekomanie

Komunikujte s námi i přes Twitter

Twitter v letošním roce spustil Komunity, obdobu Skupin na Facebooku. Neváhali jsme a vlastní prostor jsme zde též vytvořili. Na Twitteru se však uživatel nedočká pravidelného přísunu nejdůležitějších zpráv denně, protože komunita se stejným názvem Smartphony CZ/SK slouží čistě k diskuzi, radám a tipům jednotlivých uživatelů. Kombinace sociální sítě Twitter a komunikačního prostředku Telegram je skvělou kombinací pro ty čtenáře, kteří nemají sociální sítě patřící pod společnost Meta. Jsme tak čtenářům blíže a náš obsah je nově dostupný na více platformách.

Twitter Dotekománie

Zdroj: Dotekomanie.cz

Samozřejmě nezapomínáme na naše aplikace pro Android a také iOS. Sledovat nás můžete i na Twitteru, Facebooku, Redditu, Instagramu, Youtube, Google Zprávách, na Seznam.cz a nebo postaru skrze RSS.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat