iQOO brzy přinese U5x s dostupnější cenou

iQOO brzy přinese U5x s dostupnější cenou
2022-03-19T18:25:12+02:00
• 20. 3. 2022

Zdroj: iQOO

Pouze pár měsíců od představení modelu U5, společnost Vivo pod vlastní značkou iQOO chystá jeho cenově dostupnější alternativu pod názvem U5x 4G. Telefon prošel rozsáhlým únikem, který přináší téměř všechny klíčové specifikace. Vzhledem k absenci podpory 5G sítí lze očekávat několik kompromisů a v konečném výsledku se nepochybně podepíšou u prodejní cenovky.

Ničím výjimečný

Výrobce do samotného čela postaví 6,81palcový LCD panel s HD+ rozlišením a 60Hz obnovovací frekvencí. Ve vnitřní části počítají s procesorem Snapdragon 680, u něhož zcela vynechají 5G modem. Za ním následuje 4GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště (UFS 2.2) včetně možnosti rozšíření pomocí paměťové microSD karty (až 1 TB).

Záda obsadí jen dvojice fotoaparátů, kde hlavní práci odvede 13MPx objektiv a doplní ho 2MPx snímač. K baterii o velikosti 5 000 mAh se bude ještě vázat technologie rychlého 10W nabíjení přes microUSB port. Výbavu uzavírá přední 8MPx kamerka či boční skener otisků prstů. Prodejci údajně dají na výběr ze dvou variant barev – černé, modré.

Nakonec zůstává otázkou, kdy dojde k oficiálnímu oznámení ze strany čínského iQOO a jaká finální cenovka bude stanovena.

Zdroje: mysmartprice.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat