Instagram zavádí bezpečnostní funkce pro kontrolu vaší aktivity a zabezpečení

Instagram zavádí bezpečnostní funkce pro kontrolu vaší aktivity a zabezpečení
2022-02-11T18:00:41+02:00
• 11. 2. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Instagram, který je vlastněn společností Meta, na den bezpečného internetu uvedl několik novinek ve své službě. Novinky by měly vést k lepší kontrole historie aktivity na Instagramu a také k lepšímu přehledu zabezpečení.

Instagram vylepšuje správu historie a zabezpečení účtu

Nové funkce by se pravděpodobně měly jmenovat „Vaše aktivita“ a „Kontrola zabezpečení“. Funkce kontroly aktivity umožní uživatelům kontrolovat a spravovat veškerou svou aktivitu na jednom místě. Uživatelé mohou spravovat historii všech interakcí, jako jsou komentáře, lajky a odpovědi na příběhy podle data jejich uveřejnění.

instagram 01 2000x1000x

Zdroj: 9to5mac

Další funkcí je pak vylepšená kontrola zabezpečení, která provede uživatele krok za krokem tím, jak zabezpečit svůj účet včetně kontroly aktivity přihlášení, informací o profilu a dalších informací. Uživatelé také získají lepší přehled o tom, jak si jejich účet stojí z hlediska reputace, zdali neporušili nějaká pravidla, nebo jim nehrozí zablokování účtu a jeho deaktivace. Instagram rovněž začíná testovat možnost obnovení přístupu k učtu v případě, že se do svého účtu uživatel nebude schopen dostat. Nová funkce by měla umožnit uživateli ověřit svou identitu a získat k účtu přístup skrze svého přítele na Instagramu. Podrobností o této novince zatím moc není, nicméně brzy vám přineseme více.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat