Vivo S12 a S12 Pro dorazí ještě v listopadu

Vivo S12 a S12 Pro dorazí ještě v listopadu
2021-11-19T13:30:03+02:00
• 19. 11. 2021

Zdroj: Dotekománie

Společnost Vivo ve velmi brzké době rozšíří vlastní portfolio o dvě novinky s názvem S12 a S12 Pro. Podle aktuálních zpráv k tomu dojde do konce tohoto měsíce, přičemž zařízení prozatím známe jen pod kódovým označením V2162A a V2163A. Ke všemu varianta Pro se již stihla ukázat na veřejnosti, což neuniklo všímavému uživateli, který se o snímek podělil.

Silná střední třída

Pokud dáme dohromady všechny dosavadní informace, dvojice v nabídce vystřídá modely S10 a S10 Pro, které od sebe odlišovalo pouze několik klíčových prvků. U nastupující generace můžeme čekat rozdíly ve velikosti operační paměti RAM, interního úložiště nebo maximálním rozlišení hlavního fotoaparátu.

Zveřejněná fotografie modelu S12 Pro potvrzuje dřívější spekulaci, která hovořila o zakřiveném displeji po obou stranách. Výřez v displeji s největší pravděpodobností zaberou dvě selfie kamerky a jednou z nich má být 50megapixelový snímač. Přestože ještě neznáme přesnou kapacitu článku baterie, tak by měla disponovat technologií rychlého (44 W) nabíjení.

Podpora sítí 5. generace také nebude chybět, ale typ procesoru či dodavatel není dodnes nijak upřesněn. Čínský výrobce samozřejmě přidá vlastní softwarové rozhraní OriginOS pod kontrolou Androidu.

Vivo S12 Pro 1300x1670x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gadgets.ndtv.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat