Realme možná začíná rýsovat novinku V21

Realme možná začíná rýsovat novinku V21
2021-09-02T15:00:09+02:00
• 2. 9. 2021

Zdroj: Realme

Telekomunikační úřad TENAA dal zelenou modelu nesoucí označení RMX3125 od společnosti Realme. Zařízení s největší pravděpodobností se v oficiální podobě ukáže za pár dnů či týdnů, přičemž čínský gigant mu dá konečné jméno V21 5G. Tím pádem v portfoliu vystřídá telefon V11 5G, který spatřil světlo světa teprve začátkem letošního února.

Nuda a šeď

Připravovaný zástupce by měl získat 6,52palcový displej s HD+ rozlišením, pod kterým poběží osmijádrová čipová sada Dimensity 800U (2,4 GHz) od MediaTeku. Grafické procesy tak bude zpracovávat čip Mali-G57 MC3. Mezi hardwarové prvky také patří tři varianty operační paměti RAM (4/6/8 GB) a uživatelského úložiště (64/128/256 GB), což mezi sebou standardně zkombinují.

RMX3125 960x640x

Zdroj: Gizmochina.com

Celkovou výdrž obstará článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, ke které připojí technologii rychlého 18W nabíjení. Vpředu samozřejmě nebude chybět 8megapixelová selfie kamerka, zatímco záda ponesou dva objektivy fotoaparátu (13 + 2 MPx). Jestliže se vám zdají specifikace téměř totožné s Realme V11 5G, tak je tomu skutečně tak. Zatím za jediným rozdílem stojí typ 5G procesoru. Závěrem můžeme dodat, že zahraniční média očekávají oficiální představení během tohoto měsíce, kdy snad poznáme ještě další rozdíly.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat