Motorola Moto Tab G20 přijde 30. září

Motorola Moto Tab G20 přijde 30. září
2021-09-25T19:30:25+02:00
• 25. 9. 2021

Zdroj: Fonearena.com

1

Společnost Motorola po velmi dlouhé odmlce oživí nabídku tabletů, kam už za necelý týden zařadí svého zástupce s názvem Moto Tab G20. Známý obchod Flipkart ještě před oficiálním oznámením stihl prozradit klíčové specifikace a možnou podobu zařízení. V samotném úvodu se hodí zmínit, že půjde o cenově dostupný model s adekvátní výbavou.

Sázka na jednoduchost

Novinka má být určena pro studenty a děti, i proto možná dostala odolnější konstrukci ze slitiny kovu. Vpředu se nachází 8palcový IPS LCD displej s HD rozlišením a výraznějšími rámečky dokola, kde je ukryta základní 2megapixelová selfie kamerka. Hlavní práci po stránce výkonu odvede spojení osmijádrového procesoru Helio P22T od MediaTeku, 3GB operační paměti RAM a 32GB interní úložiště. To rozšíříte paměťovou microSD kartou.

Moto Tab G20 1 819x601x

Zdroj: Fonearena.com

Vzadu najdete jen 5megapixelový objektiv fotoaparátu a článek baterie o velikosti 5 100 mAh podporující alespoň rychlé 10W nabíjení. Reproduktory nabídnou audio technologii Dolby Atmos. Uživatelé také ocení USB-C port, 3,5mm sluchátkový jack nebo operační systém Android 11 bez nadstavby. Nakonec jediný otazník visí nad prodejní cenou, kterou budeme znát až po 30. září, ale do 4 000 Kč by se Motorola měla určitě vejít.

Moto Tab G20 2 1609x1280x

Zdroj: Fonearena.com

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

26. 9. 2021, 7:50

Prijemnoucke.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat