Jabra uvedla novou řadu sluchátek Elite 3 a Elite 7

Jabra uvedla novou řadu sluchátek Elite 3 a Elite 7
2021-09-05T08:00:14+02:00
• 5. 9. 2021

Zdroj: Jabra

1

Dánská firma Jabra zaměřená primárně na audio produkty rozšiřuje vlastní nabídku bezdrátových sluchátek. Celkem 3 zajímavé novinky budou postupně zavádět do oficiálního prodeje a jako první vypouští nejlevnějšího zástupce s názvem Elite 3. Toho v závěsu ještě doplní sportovní verzi Elite 7 Active nebo Elite 7 Pro pro každodenní používání.

Pro každého něco

Model Elite 3 vyniká jednoduchostí a širokou paletou barev. V každém sluchátku je 6mm ovladač, 2 mikrofony nebo baterie zaručující výdrž 7 hodin. Nabíjecí pouzdro s USB-C vstupem přidává dalších 21 hodin poslechu. Přestože jim chybí funkce ANC, tak vlastní technologie HearThrough umí také dostatečně eliminovat okolní hluk. Za zmínku stojí ještě voděodolnost díky certifikaci IP55, podpora Bluetooth 5.2 a Google Fast Pair.

jabra Elite 3 Elite 7 1 1920x1200x

Zdroj: Jabra

Sportovci u Elite 7 Active především ocení řešení ShakeGrip zabraňující vypadnutí sluchátek z ucha. Naopak Elite 7 Pro potěší funkcí MultiSensor Voice, která razantně zlepšuje kvalitu telefonních hovorů. Ostatní vlastnosti již mají stejné bez jediného rozdílu. V provozu vydrží 9 hodin či celkem 35 hodin při dobíjení z pouzdra. Velkým benefitem je přítomná technologie ANC. Závěrem zbývá dodat prodejní ceny a Elite 3 u prvních prodejců vychází na 79 dolarů (tj. cca 1 702 Kč). Až od října pořídíte Elite 7 Active za 179 dolarů a Elite 7 Pro od 199 dolarů.

jabra Elite 3 Elite 7 2 1920x1200x

Zdroj: Jabra

Zdroje: jabra.cz, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Mam jabra elite 85T a dost neprijemne pusobi vysoke napeti hromadne dopravy ma prenos,praskani odpojovani,delaji to nektere tramvaje a trolejbusy…nic moc firma neresila stineni poradne u sluchatek za 5000 a vic..navic uz by mohli umet aptx

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat