GUG září – Apple Mapy, #IamRemarkable, DigiDay Edu

GUG září – Apple Mapy, #IamRemarkable, DigiDay Edu
2021-09-01T19:30:44+02:00
• 1. 9. 2021

GUG.cz – jsme komunita lidí (dobrovolníků) se zájmem o nejnovější technologie. Jsme učitelé, podnikatelé, vývojáři, maminkatelky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, přednášky, workshopy a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

ZPRÁVY Z KOMUNITY

Pražský Women Will uspořádal řízený networking na střeše WeWorku. Atmosféra akce přímo sálá z fotek Lucie Faltýnkové, které si můžeš prohlédnout ve fotoalbu. Další networking pražský oddíl chystá v říjnu, ale o tom až v příštím GUGletteru. // GUGerky, GUGeři a GUGerčata se vydali na letní GUGStock letos v rekordním počtu. Co se dělo v kempu Horka II můžeš vidět v tomto dojemném videu (10 min) shrnujícím náš prodloužený víkend. // Náš Karel dostal nejvyšší ocenění MŠMT. Jsme na tebe moc pyšní, Karle! // Víš, že v GUGu působí 8 z 27 certifikovaných trenérů Googlu pro rok 2021? // Google spouští další Google for Startups Academypřihlaš svůj startup teď.

NEJBLIŽŠÍ AKCE

Na začátku školního roku, učitelé podávají pomocnou ruku

Skvělí lidé z učitelského prostředí pořádají v září hned dvě akce pro všechny, kteří mají ve škole na starosti Google Workspace. 7. 9. DigiDay Edu #6 – speciál od 17:00 a 14. 9. DigiDay Edu #7. Více se dozvíš a registrace najdeš na DigiDay webu.

unnamed 200x107x

#IamRemarkable week

Online workshop, který si klade za cíl pomoci lidem zlepšit sebeprezentační dovednosti. V rámci jednoho týdne vypisujeme hned tři termíny. Počet míst je omezený, proto s se svou registrací v případě zájmu neotálej a registruj se.

unnamed 5 220x107x

Apple mapy budou záviděníhodné v Chomutově

Naše chomutovská parta bude vylepšovat Apple mapy, ideální akce, pokud se chcete přidat na severu, nebo poznat Chomutov spolu s partou skvělých lidí, kteří nenechají na holičkách ani Chomutov, ani místní podniky a nakonec ani ty Apple mapy. Akce se bude konat 12. 9. od 11 do 14 hod. a registrovat se můžeš snadno.

unnamed 1 200x107x

TIPY A TRIKY

Ve svém kalendáři nově budeš moci označit, zda pracuješ z kanceláře, nebo z home office. Od 30. srpna si to snadno zjistí všichni, se kterými sdílíš svůj kalendář, budeš-li tuto novou vychytávku využívat. // I díky neúnavným dotazům našeho Davida je nyní Google Pay na hodinkách dostupný v Česku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat