Smartphony Samsung Galaxy nově mohou spravovat hardwarové kryptopeněženky

Smartphony Samsung Galaxy nově mohou spravovat hardwarové kryptopeněženky
2021-05-19T06:30:55+02:00
• 19. 5. 2021

Zdroj: appinventiv.com

1

Kryptoměny během poslední doby zažívají obrovský nárůst obliby, na což částečně reaguje také společnost Samsung. Ta oznámila, že její smartphony Galaxy nově bude možné využívat ke správě kryptoměn ve specializovaných hardwarových peněženkách, jako jsou Nano S a Nano X od společnosti Ledger.

Dobrá zpráva pro nadšence do kryptoměn

Jihokorejský Samsung se již nějakou dobu netají tím, že se zastáncem a podporovatelem kryptoměn, což ukázal také při zavedení Samsung Blockchain Keystore společně s Galaxy S10 (recenze), které umožňovalo bezpečné ukládání kryptoměn přímo do zařízení. Pokud ale preferujete ukládání vaší kryptoměny na specializovanou hardwarovou peněženku, jako jsou právě peněženky Ledger Nano S a Nano X, Samsung nově zahájil podporu těchto zařízení skrze aplikaci Samsung Blockchain Wallet. Uživatelé tak mohou provádět transakce kryptoměn uložených na svých peněženkách přímo ze smartphonu, nebo prostředky pouze importovat do telefonu.

Blockchain Wallet PR main1 1000x1000x

Zdroj: Samsung Newsroom

Hardwarové peněženky lze připojit snadno připojit snadno pomocí Bluetooth nebo pomocí USB kabelu. Jedinou podmínkou je vlastnit telefon podporující aplikaci Blockchain  Keystore, tedy top model Galaxy S10 nebo novější. KOmpletní seznam podporovaných zařízení naleznete ZDE. Na redakčním Galaxy S20FE 5G aplikaci dostupnou nemáme. Pro nepodporovaná zařízení však má stačit připojení pomocí USB kabelu.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Tomáš Effenberger

20. 5. 2021, 7:31

Mám ledger a Samsung s20fe a normálně můj ledger spravují přes jejich offiko aplikaci pomocí BT… Vůbec nevím co by mi Samsung appka měla nového přinést.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat