Honor Play 5 se představí už 18. května

Honor Play 5 se představí už 18. května
2021-05-11T09:30:58+02:00
• 11. 5. 2021

Čínská značka Honor osamostatněná od společnosti Huawei rozhodně neubírá na tempu při zavádění nových zařízení do aktuální nabídky. Výrobce totiž spouští reklamní kampaň k další novince, která by měla dorazit v rámci modelové řady Play. Přesně v úterý 18. května světlo světa spatří telefon s názvem Play 5 a bude si hledat místo ve vyšších patrech střední třídy.

Vypadá slibně

Dřívější spekulace mu připisují 6,53palcový OLED displej s FullHD+ rozlišením a decentní výřez v sobě ukryje zatím blíže nespecifikovanou selfie kamerku. Velmi tenké tělo o tloušťce 7,46 mm má vyplňovat čipová sada Dimensity 800U od MediaTeku nebo článek baterie s kapacitou 3 800 mAh. Téměř samozřejmostí se stane technologie rychlého 66W nabíjení nebo čtečka otisků prstů pod čelním panelem.

Honor Play 5 1200x1996x

Zdroj: Weibo.com

Záda ponesou celkem čtyři fotoaparáty v následujícím složení objektivů – hlavní 64MPx, ultraširokoúhlý 8MPx, makro 2MPx, hloubkový 2MPx. Po stránce softwaru lze vyhlížet nejnovější Android 11 pod vlastní nadstavbou Magic UI. Závěrem můžeme dodat, že Honor zřejmě dodrží roční rozestup mezi jednotlivými generacemi. Po boku základní verze se ještě objeví vylepšená varianta s přívlastkem Pro, ale pochopitelně také s menším příplatkem ke konečné ceně.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat