Google Podcast získává nové UI pro iOS a může blokovat doporučení

Google Podcast získává nové UI pro iOS a může blokovat doporučení
2021-05-11T08:00:13+02:00
• 11. 5. 2021

Zdroj: Google

Podcasty jsou v poslední době na obrovském vzestupu a aplikace s podcasty tak neustále dostávají různá vylepšení i v oblasti uživatelského zážitku, nicméně Google se svou aplikací Google Podcast doposud mnoho změn nepřinesl. Nyní však tato aplikace dostává změnu uživatelského prostředí obrazovky „Právě hraje“, a dokonce výrazně vylepšil možnost blokování doporučení. Tato aktualizace je pro Android dostupná již od počátku tohoto roku, nyní přichází také na iOS.

Google Podcast a možnost blokace doporučení

Aktualizace prostředí je veskrze stejná jako ta, kterou obdržela aplikace pro Android již letos v lednu. Posuvník časové osy se posunul hned pod název podcastu a tlačítka play/stop a přetočit/přeskočit jsou umístěna mezi tlačítkem Fronta a srdíčkem. Ve spodní části je pak rychlost přehrávání, časovač vypnutí, odesílání zvuku a rozbalovací nabídka.

Google Podcasts recommendations 2 640x1136x Google Podcasts recommendations 3 640x1136x Google Podcasts recommendations 4 640x1136x

Zdroj: Dotekománie

Přepracovaný design nese nejen modernější vzhled, ale zejména pak pokročilejší úpravy doporučování. Ikona srdíčka řekne Googlu, že se vám daný podcast líbí a přejete si doporučovat další epizody. Podobnou funkci zastává také rozbalovací nabídka, skrze kterou můžete doporučení blokovat a pořady, které neodebíráte můžete pouze vyzkoušet.

Nově můžete dát srdíčko pouze jen na vybrané epizody pořadů a nemusíte tak odebírat celý podcast. Historii veškerých provedených změn v aplikaci Google Podcast nově naleznete na stránce Moje aktivita Google, což je také novinka.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat