FitBit připravuje fitness náramek, který podtrhne váš styl

FitBit připravuje fitness náramek, který podtrhne váš styl
2021-04-17T18:00:35+02:00
• 17. 4. 2021

Zdroj: winfuture

FitBit fitness náramky patří k populární značce nositelných zařízení. Stále ale svým designem patří k těm sportovním, a tak pokud chcete náramek nosit i jako doplněk k lepším příležitostem, nemusí to být volba pro každého.

FitBit Luxe – fitness náramek coby elegantní módní doplněk

Jak se zdá, mohl by být brzy uveden nový kousek, který nese příhodné jméno Luxe. Podle dostupných obrázků se FitBit rozhodl přinést náramek, který bude nejen kvalitním fitness nástrojem, ale také zaujme svým elegantním designem.

Tělo náramku by mělo být vyrobeno z nerezové oceli a bude dostupný ve zlatém, stříbrném nebo černém povrchovém provedení. Oproti současnému modelu Inspire 2, který je vyroben z plastových materiálů, tak bude náramek působit opravdu elegantně.

Fitbit Luxe 1618575287 1 12 660x298x

Zdroj: winfuture

Náramek by měl disponovat OLED dotykovým displejem, monitorem srdečního tepu, spánku a všech aktivit, které jsou standardně ve výbavě FitBit náramků. Zatím není jasné, zdali bude náramek vybaven GPS senzorem. Je tak možné, že pro sledování polohy při aktivitě bude zapotřebí mít u sebe také připojený telefon. Podle dostupných fotografií je také patrné, že pro náramek Luxe bude dostupná širší škála barevných pásků.

V tuto chvíli není jasné, kolik bude FitBit Luxe stát, ale je dost pravděpodobné, že bude dražší, než aktuálně stojí Inspire 2. Ten se pohybuje kolem ceny 2 500-2 800 Kč.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat