Jarní limitka se šesti aneb slušná porce dat za hubičku

Jarní limitka se šesti aneb slušná porce dat za hubičku
2021-04-17T16:30:14+02:00
• 17. 4. 2021

Fotka od Anastasia Gepp z Pixabay

2

Není to tak dávno, co virtuální operátor Kaktus nabízel speciální SIMku s takzvaným Božím balíčkem. Jednalo se o datový balíček se 6GB FUPem na cokoliv a neomezenou porcí dat na vybrané sociální sítě. Rovněž bylo možné tento balíček aktivovat po omezenou dobu i na stávajících SIM kartách. Nabídka byla velmi lákavá, jelikož si operátor za balíček účtoval pouze 200 Kč měsíčně. Navíc při takzvaných Dobíječkách bylo možné dosáhnout na cenu 100 Kč měsíčně za balíček. Nyní Kaktus přišel se stejnou nabídkou.

Jarní limitka až do 31. května

Zdroj: Kaktus

Akce se opakuje

Ve čtvrtek vyšlo najevo, že Kaktus svou nabídku z konce minulého roku opakuje. Tentokrát operátor akci nazval Jarní limitka a tomu odpovídá i doba, do kdy lze SIMku s tímto balíčkem zakoupit nebo si jej aktivovat na stávajících SIM. Lze tak učinit do 31. května letošního roku. Není ovšem vyloučeno, že akce bude o pár dní prodloužena, poněvadž tomu tak posledně bylo.

Porovnání akčního balíčku se stávajícími

Zdroj: Kaktus

Jak už nadpis článku napovídá, jde o 6GB balíček, jehož FUP lze využít na jakýkoliv datový provoz a navíc balíček obsahuje neomezenou porci dat na vybrané sociální sítě. Těmi jsou Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat, Twitter a WhatsApp. Balíček je samoobnovující se a jeho cena je 200 Kč na 30 dní. Pokud budete koupi balíčku kombinovat s Dobíječkou, která standardně bývá dvakrát do měsíce, je možné se dostat na částku 100 Kč měsíčně. Jako velké plus lze vyzdvihnout i fakt, že nevyčerpaná data se přenášejí do dalšího období. To ovšem za předpokladu, že máte dostatečný kredit na obnovení balíčku pro další 30denní období.

socky 971x305x

Zdroj: Kaktus

Ovšem pozor. Pokud nebudete mít kredit na obnovení balíčku, balíček se uspí a pokud si kredit v blízké době nedobijete, můžete o balíček nenávratně přijít. Nepůjde totiž opětovně aktivovat. I proto je třeba dobré mít doma v záloze SIM s již předaktivovanou Jarní limitkou, která na kartě zůstává i po 31. květnu až do konce její platnosti. Kaktus naštěstí posílá upozorňující SMS s informací, že je potřeba kredit dobít, jinak o balíček přijdete.

benefity 939x252x

Zdroj: Kaktus

Pro úplnost je dobré zmínit ceny za hovor a SMS. Volání vás v základu přijde na 2,50 Kč za minutu. Zde je potřeba zmínit, že Kaktus má účtování 1+1, tedy po vteřinách. Jedná se tak o nejférovější způsob účtování, kdy platíte pouze a jen za dobu, kterou skutečně provoláte. SMS vás pak vyjde na  1,50 Kč. Tady se žádné překvapení nekoná.

callsms 866x227x

Zdroj: Kaktus

Závěrem

Na závěr je potřeba zmínit, že se jedná zřejmě o jednu z nejlepších datových nabídek na trhu, které jsou aktuálně k dostání. Legendární Datamánii od O2 se 100GB porcí dat za 300 Kč měsíčně konkurovat nemůže, ale tu již nejde více jak půl roku oficiálně pořídit. Navíc na rozdíl od Datamánie funguje u Kaktusího balíčku roaming, lze tedy SIMku využívat i v zahraničí.

Věřím, že již brzy se stanou takovéto balíčky standardní součástí nabídek operátorů a že budou časem i mnohem atraktivnější než nyní. Nicméně 6 GB dat na cokoliv + neomezená data na vybrané sociální sítě za 100 Kč měsíčně, je vzhledem ke zdejšímu specifickému trhu, slovníkem Kaktusu, boží nabídka.

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Velký milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení s Androidem, českou mediální a politickou scénu a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací pro Geocaching.

Komentáře

Já bych jen přidal, že tento balíček využívám od vzniku, a nejsou problémy. T-Mobile si vytvořil lepšího virtuála sám sobě, protože je i provozovatel.
Jo, a k autorově matematice, s dobíječkou je balíček zdarma, za žádnou stovku, protože při dobití za 200 se bonusový kredit převede na balíček, ale těch 200 zaplacených korun nikdo nesebere! Zůstavají stále kreditem s expirací 12 měsíců.
A naopak navíc, zůstává volání zdarma mezi Kaktusáky po dobu 30 dní.

Opravte si to :)

Petr Koumar

18. 4. 2021, 10:15

Nikoliv, počítám zcela správně. Je to myšleno tak, že když si v Dobíječce dobiju 200 Kč, tak dostanu dalších 200 Kč jako bonus. Mám tedy v tu chvíli kredit v hodnotě 400 Kč. Koupím balíček poprvé za 200 Kč, na to padne ten bonus, balíček je tedy jakoby zdarma. Další měsíc koupím balíček za dalších 200 Kč, ale ty už jdou z běžného kreditu, který jsem reálně zaplatil. No a ve finále to dává balíček na dva měsíce za reálnou stokorunu ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat