Série Galaxy Note zřejmě skončila nadobro aktualizováno

Série Galaxy Note zřejmě skončila nadobro [aktualizováno]
2021-11-25T18:30:28+02:00
• 25. 11. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 25. 11.

Ještě v březnu se spekulovalo, že se letos nedočkáme nového modelu série Galaxy Note. Dnes je již jasné, že zde nebude tento rok Galaxy Note 21 a díky posledním únikům se ukazuje, že stylus bude součástí Galaxy S22 Ultra. Dle nejnovějších informací Samsung nezahrnul mobil Galaxy Note v plánech pro rok 2022. Při pohledu na celkovou situaci můžeme konstatovat, že další model Galaxy Note již nebude. Samsung se k celé situaci nějak konkrétně nevyjádřil a je docela možné, že se někdy v budoucnu dočkáme pokračování, ale zatím je to velmi nepravděpodobné.

Původní článek 19. 3.

Po představení Galaxy Note 20 se začalo spekulovat, že tato řada pomalu skončí a nahradí ji jiné modely. Samsung již představil S Pen k letošnímu top modelu S21 Ultra (recenze) a chystá se prý i k Galaxy Z Fold 3. Nejnovější zprávy naznačují, že letos Note možná opravdu nedorazí, ale z jiného důvodu.

Recenze: Galaxy Note 20 Ultra 5G – bronzový elegán 

Galaxy Note letos nevyhlížejte

Již na konci roku Samsung vyvrátil informaci o konci řady Galaxy Note. Nicméně letos se možná nových modelů nedočkáme. Samsung to zmínil přímo na schůzce s investory. Důvodem je nedostatek čipů, kde je vyšší poptávka než nabídka.

Galaxy Note20 Ultra stylus 2500x1403x

Samsung Galaxy Note Ultra 5G; Zdroj: Dotekománie.cz

Nedostatek nových procesorů a dalších čipů zmiňuje také Qualcomm, který již potvrdil, že mu pomalu dochází výrobní kapacita. Mobilních telefonů se zatím nedostatek kapacity při výrobě čipů tolik nedotknul, nicméně bude pravděpodobně hůř. Ostatně z důvodu nedostatku čipů je dnes téměř nemožné sehnat aktuální grafickou kartu nebo konzoli nové generace.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat