Bose QuietComfort 35 II – sluchátka pro audiofily i běžné posluchače sponzorovaný článek

Bose QuietComfort 35 II – sluchátka pro audiofily i běžné posluchače [sponzorovaný článek]
2021-01-16T18:36:20+02:00
• 15. 1. 2021
1

Internetový obchod Smarty má na skladě velkou spoustu audio produktů a každý z nich by stál za zmínku. Rozhodli jsme se ale tentokrát vypíchnout Bose QuietComfort 35 II, protože cílí nejen na audiofily, ale také běžné posluchače. 

Bose QuietComfort 35 II za exkluzivní cenu jen do 17. 1. 2021

Společnost Bose je známá výrobou a distribucí sluchátek všeho druhu, od klasických přes bezdrátová až po kompletní sety. Mezi známe modely od této společnosti patří i sluchátka QuietComfort 35 II, které nabízí kvalitní potlačení okolního hluku, výdrž na baterii až 20 hodin či komfortní poslech hudby.

Oproti prvnímu modelu disponují Google asistentem, který vám umožní přehrávat hudbu, přijímat textové zprávy, diktovat odpovědi atd. bez jediného pohledu na displej telefonu. Sluchátka perfektně potlačují okolní hluk, mikrofon blokuje šum pro srozumitelnou komunikaci a ovládání na konstrukci nabídne snadné přepínání skladeb či úpravu hlasitosti.

1200x1200 QT 35 II sleva 1200x1200x

Čelenka na hlavovém mostu je přizpůsobena každodennímu nošení, proto je po nasazení měkká a velice pohodlná. Potahový materiál byl vytvořen z Alcantary, který používají prestižní společnosti při výrobě svých luxusních výrobků. Ušní polštáře ze syntetické kůže obsahují silikonovou výplň, aby co nejlépe izolovaly. Pokud si rádi dopřejete poslech hudby na maximální hlasitost, výsledkem vám bude neuvěřitelný zvuk, jenž se razantně odlišuje od ostatních sluchátek.

Bose QuietComfort 35 II můžete v rámci akce zakoupit jen za 5 890 Kč (původní cena 9 490 Kč). Ale POZOR! Nízká cena platí pouze do neděle 17. 1. 2021.Stačí přejít na odkaz ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Komárek

15. 1. 2021, 22:41

Jo jsou dobrý, ale nezahrají v HiRes…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat