Motorola neuhlídala modely Capri a Capri Plus

Motorola neuhlídala modely Capri a Capri Plus
2020-12-06T19:30:41+02:00
• 6. 12. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

K teprve nedávno uniklému modelu s kódovým označením Nio se připojuje tentokrát dvojice nových telefonů, která rovněž dorazí od společnosti Lenovo, ale pod vlastněnou značkou Motorola. Výrobce je momentálně vyvíjí jako Capri a Capri Plus. Oficiální oznámení letos již pravděpodobně nestihnou, ale svůj prostor v mediích určitě dostanou hned ze začátku příštího roku.

Z levnějšího soudku

Co se týče modelu Capri (XT2127), tak přední panel nabídne HD+ rozlišení a 60Hz obnovovací frekvenci. Výřez ve tvaru padající kapky by měl obsahovat 8megapixelovou selfie kamerku S5K4H7 od Samsungu. Uvnitř zaujme místo základní čipset Snapdragon 460, 4GB operační paměť RAM po boku 64GB interního úložiště. Prozatímní výbavu uzavře čtveřice zadních objektivů fotoaparátu ve složení 48 + 8 + 2 + 2 MPx.

Druhý přírůstek (XT2129) nesoucí přívlastek Plus bude u displeje odlišován o 30Hz vyšší obnovovací frekvencí. Selfie milovníky potěší o píď kvalitnější 13megapixelový senzor. Hardwarová stránka se rozejde ve dvě konfigurace, tzn. 4GB RAM + 64GB úložiště nebo 6GB RAM + 128GB úložiště. Zadní partie ponesou rovněž čtyři fotoaparáty. Avšak poskládané z 64 + 13 + 2 + 2 MPx objektivu.

Naopak oba bez rozdílu mají běžet pod operačním systém Android 11, podporovat technologii NFC pro bezkontaktní platby a funkci dual-SIM. Nakonec prodej by mohl odstartovat ještě během 1. čtvrtletí roku 2021.

Zdroje: gadgets.ndtv.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat