Vodafone učitelům nabízí neomezený tarif a internet na doma

Vodafone učitelům nabízí neomezený tarif a internet na doma
2020-11-10T13:03:45+02:00
• 10. 11. 2020

Zdroj: Vodafone

Vodafone nedávno vylepšil tarify pro OZP a také studentům již natrvalo nabízí neomezený tarif za 599 Kč měsíčně. Nyní představuje časově omezenou nabídku i pro učitele, kteří sice budou moci získat výhodný tarif, ale je zde podstatný háček.

Laboratoř Nadace Vodafone hledá nové projekty, které pomohou při řešení společenských problémů

„Sledujeme, jak se mění požadavky našich zákazníků v této náročné koronavirové době a vycházíme jim podle aktuální situace vstříc. Studenty ve vzdělávání podporujeme dlouhodobě, ale zdá se nám, že se obecně trochu zapomíná na učitele. Také oni se musí vypořádat s novým způsobem výuky a jsou to především oni, kdo potřebuje opravdu kvalitní připojení k internetu a být flexibilní.  Proto jim přinášíme neomezený mobilní tarif společně s pevným připojením zdarma, se kterými mohou vyučovat spolehlivě a prakticky odkudkoliv,“ říká Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.

Neomezený tarif

Dalo by se říci, že operátor Vodafone vzal neomezený tarif pro studenty a zpřístupnil jej pro učitele. Novinka bude dostupná od 12. listopadu, přičemž zájemce bude muset potvrdit, že je skutečně učitelem. Následně bude moci využívat za 599 Kč měsíčně datově neomezené připojení k internetu s rychlostí 10 Mbps, neomezené volání a neomezené SMS zprávy.

Screenshot 17 1297x679x

Zdroj: Vodafone

Zatím to vypadá lákavě, ale současně musí objednat také pevné připojení k internetu, které dostane na tři měsíce zdarma. Následně za něj bude platit standardní cenu dle tarifu, který si zvolil. Tato komplexní nabídka platí jen do konce roku, přičemž mobilní tarif může využívat jen jeden rok.

Velmi oceňuji, že Vodafone myslí nejen na žáky, ale rovněž na učitele, kteří se věnují on-line výuce,“ říká Radek Sárközi, prezident spolku Pedagogická komora. „Určitě přivítají pevné připojení k internetu zdarma a využijí neomezený objem dat, SMS i volání,“ dodává.

Tato nabídka bude dostupná od 12. listopadu jen na stránkách vodafone.cz/ucitel, kde ji bude možné objednat. Nikde jinde tak nebude moci učinit případný zájemce.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat