Vodafone vylepšuje tarify pro OZP

Vodafone vylepšuje tarify pro OZP
2020-10-26T11:30:00+02:00
• 26. 10. 2020

Zdroj: Vodafone

Nedávno jsme vás informovali, že Vodafone původní svou akci s neomezeným internetem v rámci tarifu #jetovtobě prodloužil na neomezenou dobu, respektive došlo k zavedení do běžné nabídky. Nyní jsme obdrželi informaci, že Vodafone vylepšuje tarify pro OZP (osoba se zdravotním postižením).

Bonus navíc

Osoby se ZTP, ZTP/P a osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni již nějaký čas mohou využívat nabídku, která zahrnuje za cenu 549,5 Kč měsíčně neomezené volání a SMS zprávy, 1000 minut do zahraničí a 20 GB FUP, přičemž dalších 20 GB lze získat každý měsíc přes aplikaci můj Vodafone. Tyto osoby ale mohou vybírat z několika tarifů, přičemž nejlevnější za 299 Kč měsíčně se rozšiřuje o Chat Pass, díky čemuž se nebude započítávat čerpání dat ve vybraných komunikačních platformách.

Vodafone zvlastni cenovy plan rijen 2020 1 1749x2481x Vodafone zvlastni cenovy plan rijen 2020 2 1749x2481x

Zdroj: Vodafone

Nově se ale nabídka pro tyto osoby rozšiřuje o datově neomezený tarif, který vyjde na 599 Kč měsíčně. Ten navíc obsahuje neomezené volání i SMS zprávy. Součástí je i roaming na sedm dnu ve světě. Je zde ale poněkud zvláštní podmínka. Tento tarif mohou OZP využít za tuto cenu jen v případě, že mají od Vodafonu také internet na doma.

„Náš interní program pro zdravotně postižené či znevýhodněné osoby nám pomohl pochopit, že i významná zdravotní omezení jsou často neviditelná,“ říká Jan Klouda, viceprezident pro právní záležitosti, řízení rizik a korporátní bezpečnost, který je ambasadorem této aktivity ve firmě. „Za poslední rok se zečtyřnásobil počet zaměstnanců, kteří s námi o svých zdravotních problémech otevřeně mluví. Jejich důvěry si velmi vážíme,“ dodává.

Vodafone OZP nabízí právě internet na doma s Wi-Fi routerem fungujícím na LTE za 359 Kč měsíčně a dodává navíc nabídku Vodafone TV Komfort se 110 programy za 289 Kč měsíčně.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat