TicWatch Pro 3 zřejmě dostanou LTE variantu

TicWatch Pro 3 zřejmě dostanou LTE variantu
2020-10-21T09:30:24+02:00
• 21. 10. 2020

zdroj: micenewsph.com

2

Není tomu dávno, co Mobvoi představil nové TicWatch Pro 3 GPS, které jako první nabízí Snapdragon Wear 4100. Nyní to vypadá, že výrobce připravuje novou variantu toho modelu, která bude obohacená o funkci LTE připojení. Tato „spekulace“ není úplně velkým překvapením, jelikož TicWatch již jednou LTE variantu u svého top modelu TicWatch Pro představil.

TicWatch Pro 3 s LTE

Výpis z Google Play odhaluje zařízení se stejným vzhledem, jako TicWatch Pro 3, ukryté pod názvem Mobvoi TicWatch Pro 3 Cellular/LTE. Zařízení nese název „rover“ a zdá se, že připojení k síti LTE bude probíhat pomocí integrované eSIM. Stejnou metodu Mobvoi zvolil také u předchozích TicWatch s LTE, ty byly ovšem exklusivní pouze pro operátora Horizon v USA.

ticwatch pro 3 lte 1200x623x

zdroj: 9to5google.com

TicWatch Pro 3 LTE zatím nejsou oficiálně představeny, ale představa dalších hodinek s kombinací WearOS a LTE připojení vypadá velmi lákavě. Zvláště, když uvážíme, že nový model bude poháněn novým Snapdragonem Wear 4100 s mnohem vyšším výkonem, je tato nabídka ještě zajímavější. Nezbývá tedy jen doufat, že nový LTE model nepřijde s o mnoho vyšší cenovkou, než klasická GPS varianta.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Ticwatch 3 mám zruba týden. Byly by to fajn hodinky, ale mají pár nedostatků, které se mi nelíbí. A většina z nich se týká Wear OS.
Ten černý kovový rámeček kolem displeje sice vypadá hezky, ale myslím, že na jeho hraně bude barva brzo pryč. Kousek nerezu by udělal mnohem lepší službu.
Launcher od Mobvoi je tragický, sice jsou ikony aplikací ve dvou řadách, ale rolování nevypadá dobře, protože ikony se lehce zvětšují a zmenšují podle toho jestli jsou na kraji displeje nebo uprostřed. Změna velikosti ikon přitom není plynulá, ale je tam skok ve velikosti a vypadá to hrozně.
Nic víc launcher od Mobvoi neumí. Launcher od Google je ještě mnohem tragičtější… Ten aplikacemi rolovat jen jako seznam s jedním sloupcem ikon.
Našel jsem bezva alternativní launcher, který umí tři sloupce ikon (což se mi zdá akorát) a umí skrývat aplikace, které nechci používat. Ovšem, Wear OS neumožňuje změnit výchozí launcher, takže buď musím vždy přepnout na ten který chci nebo to obejít změnou funkce horního tlačítka (místo Google Assistant).
Další pro mně nepochopitelná věc je to, že na telefonu s Androidem můžu v ČR používat Google Pay, na hodinkách s Wear OS Google Pay používat nemůžu, protože to Google v ČR nepovoluje. Způsob, kterým dříve šlo na Wear OS povolit Google Pay už nefunguje.

Jinak bych (až na nějaký ten bloatware) neměl hodinkám co vytknout. Výdrž na baterii je vcelku OK a výkon je super (vše je krásně plynulé).

Jsou to moje první chytré hodinky, takže jsem do nich šel tak trochu naslepo. Líbí se mi jejich vzhled a chtěl jsem hodinky s plnohodnotným OS, kam si můžu doinstalovat nějaké aplikace. Původně jsem uvažoval o Samsung Galaxy Watch 3, ale vzhledem k ceně se mi nelíbilo to, že s hodinkami nejde platit a nelze měřit EKG. To jsem ještě netušil, že na Wear OS hodinkami platit taky nepůjde.

David Rieger

21. 10. 2020, 20:13

To jako vážně? Wear os? Nebrat. Google zakazuje funkce. Nejde platit přes pay. Nekupovat

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat