Chytrý radiator od Xiaomi vás připraví na krušnou zimu sponzorovaný článek

Chytrý radiator od Xiaomi vás připraví na krušnou zimu [sponzorovaný článek]
2020-10-21T11:00:20+02:00
• 21. 10. 2020

Zima pomalu a jistě klepe na dveře, takže je třeba se začít připravovat na nízké teploty. V podobných časech se náramně hodí například chytrý radiator, který dokáže nastavit teplotu v pokoji dle vaší potřeby a zároveň šetří elektřinu. Pokud se po takovém radiatoru poohlížíte, pak je následující produkt od Xiaomi přímo pro vás. Jedná se o Xiaomi SmartMi 1S a opravdu stojí za to. 

Chytrý radiator s doručením zdarma

Xiaomi SmartMi 1S má vysokou účinnost. V praxi dokáže velmi rychle zahřát plochu až o 45 metrech čtverečních. Má navíc velmi účinný systém cirkulace vzduchu, takže je prostor rovnoměrně vyhříván. Ve skutečnosti také stimuluje cirkulaci vzduchu. Je možné nastavit i pokojovou teplotu mezi 16 a 28 stupni. O vše se pak chytrý radiator postará. 

Chytrý radiator Chytrý radiator

Konstrukce bez ventilátoru umožňuje tišší provoz bez ovlivnění vlhkosti místnosti a bez jakéhokoli proudění vzduchu. Zařízení je dodáváno s integrovaným WiFi modulem. To znamená, že uživatelé mohou zařízení ovládat pomocí aplikace MIJIA nebo chytrého asistenta XiaoAI. Můžete jej tedy zapnout dálkově během cesty domů. Pokud navíc ležíte, můžete pokračovat a ovládat elektrický ohřívač, aniž byste museli vstávat. Aplikaci lze však také použít k úpravě teploty topení a definování dalších funkcí, jako je dětská pojistka atd.

Chytrý radiator Chytrý radiator

Chytrý radiator od Xiaomi přichází s dotykovou LED obrazovkou, kde jsou informace jako teplota, čas, jas podsvícení atd. Ohřívač nabízí stupeň ochrany IPX47. To znamená, že je odolný proti stříkající vodě.

Pokud hledáte podobné zařízení, můžete jej nyní získat za 146 EUR, tedy za 4 087 Kč s dopravou zdarma. Dodáno bude do pěti pracovních dní. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat