Smarty snížilo ceny Office 365, velmi produktivního softwaru sponzorovaný článek

Smarty snížilo ceny Office 365, velmi produktivního softwaru [sponzorovaný článek]
2020-09-09T19:31:30+02:00
• 9. 9. 2020

Pořizování nového softwaru, a obzvláště od firmy Microsoft, není dnes nic levného. Ceny jejich produktů se můžou pohybovat v řádech tisíců korun. Pokud si tedy chcete pořídit Office 365, ale nechcete za ně utratit přes 5 tisíc, máme tu pro vás skvělou nabídku. Nyní si je za zlomek ceny můžete pořídit u Smarty.

Office 365 za zlomek ceny

S Office 365 můžete vytvářet působivé dokumenty, nahlížet na data novými způsoby a prezentovat sebejistě – kdykoli a kdekoli. Díky intuitivním aplikacím Office pro tablety, telefony a web zvládnete pracovat s dokumenty, kdykoli bude potřeba. Na dokumenty, tabulky a prezentace můžete přejít intuitivně pomocí známých vícedotykových gest.

Office 365

S předplatným máte vždy přístup k nejnovějším aktualizacím a nejnovějším verzím Office. Součástí balení jsou plnohodnotné aplikace Wordu, Excelu, PowerPointu, OneNotu, Outlooku, Publisheru a Accessu. Svoje nápady si budete moci zaznamenat způsobem, který vám nejvíce vyhovuje – pomocí klávesnice, pera nebo dotykové obrazovky. K tomu navíc získáte 1TB cloudového úložiště OneDrive a měsíčně 60 minut pro volání na mobilní telefony i pevné linky přes Skype.

Ať už tedy potřebujete psát nebo organizovat svoje e-maily, vytvářet prezentace pro schůzky týmů, vytvářet databáze pro váš systém nebo organizovat soukromé projekty, Office 365 nabízí řešení pro všechny tyto druhy pracovního nasazení.

Pokud si tedy chcete Office 365 pořídit, internetový obchod Smarty pro vás má jedinečnou slevu. Software totiž nabízí z původních 1 790 Kč na pouhých 990 Kč. Software můžete zakoupit ZDE. Smarty nabízí i zlevněné licence pro více uživatelů. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat