LG Q31 – nová vstupenka do světa smartphonů

LG Q31 – nová vstupenka do světa smartphonů
2020-09-21T09:30:51+02:00
• 21. 9. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Nenároční uživatelé dostávají další možnost výběru v nejnižším patře mobilního trhu. Jihokorejská společnost LG oficiálně oznámila model nesoucí označení Q31, který toho o sobě hodně prozrazuje už od samotného pohledu. K vidění je například základní fotoaparát, silné rámečky kolem celého displeje a pod ním výrazná brada. Naopak některé může potěšit nízká hmotnost nebo velmi malá konstrukce telefonu.

Neurazí, ani nenadchne

Přední panel disponuje 5,7palcovým displejem s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřez zabírá základní 5megapixelová selfie kamerka. Uvnitř zaujímá místo osmijádrový čipset Helio P22 od MediaTeku po boku 3GB operační paměti RAM nebo 32GB interního úložiště, kde nechybí možnost dalšího rozšíření až o 2 TB po vložení adekvátní microSD karty.

Q31 2 686x429x

Zdroj: GSMArena.com

Celkovou výdrž udává 3 000mAh článek baterie, které dodáte další šťávu přes microUSB port. Vzpomínané rozměry zařízení činí 147,9 x 71 x 8,7 mm a ručičky váhy se zastavila u 145 gramů. Zajímavostí je zvýšená odolnost podložená certifikací MIL-STD-810G. Záda nesou dva fotoaparáty (13 + 5 MPx) a přisvětlovací LED diodu. Mezi ostatní prvky výbavy patří 3,5mm sluchátkový jack či systém Android 10 s rozhraním LG UX 9.1. Cenovka po přepočtu vychází na 4 053 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, live.lge.co.kr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat