Garmin poprvé odhalil hodinky Forerunner 745

Garmin poprvé odhalil hodinky Forerunner 745
2020-09-21T08:00:14+02:00
• 21. 9. 2020

Zdroj: GSMArena.com

K nejvyššímu zástupci Forerunner 945 se nyní připojují o něco hůře vybavené hodinky s názvem Forerunner 745, které oficiálně oznámila společnost Garmin. V každém případě nový přírůstek stále nabízí maximum toho, co by zarytí sportovci mohli očekávat od chytrých hodinek. Nadstandardní výbava se rovněž odráží v konečné ceně a první kusy zařízení jsou pomalu k mání i u českých prodejců.

Zrozeny pro sport

Nejmenší a zároveň nejlehčí hodinky od amerického výrobce získaly 1,2palcový displej s rozlišením 240 x 240 pixelů. Přesnou velikost ukryté baterie sice neznáme, ale slibují maximální výdrž 7 dnů či 16 hodin při zapnutém GPS modulu. Díky přítomné technologii NFC je podporováno placení pomocí Garmin Pay. Konstrukce odolá vodě pouze do hloubky půl metru, takže hodinkám nebude dělat problém plavání nebo sprchování.

Forerunner 745 1 710x407x Forerunner 745 2 718x401x

Zdroj: GSMArena.com

Samozřejmostí jsou funkce jako snímač hladiny kyslíku v krvi, pulsní oxymetr či skener tepové frekvence. Dále konektivitu zajišťuje přítomné WiFi a Bluetooth. Sportovce jistě potěší až 100 různých druhů sportovních aktivit včetně maximálně detailních statistik. Prodejní pulty budou lákat na čtyři barevné varianty (bílá, černá, červené, zelená) a případní zájemci mohou počítat s cenou 490 eur (tj. cca 13 106 Kč).

Forerunner 745 1 1600x455x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat