Huawei spustil herní službu GameCenter

Huawei spustil herní službu GameCenter
2020-08-08T16:30:03+02:00
• 8. 8. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

1

Služba blízká Google Stadia nebo Apple Arcade je oficiálně spuštěna od začátku tohoto týdne pro majitele zařízení se značkou Huawei. Čínská společnost to evidentně s odtržením od služeb Google myslí velmi vážně, takže uživatelé s herním zaměřením mají k dispozici další možnost vyžití. Nová platforma dostala příznačné jméno GameCenter a přináší spoustu výhod, které výrazně přispějí k přechodu na tuto novinku.

Hráči všech zemí, spojte se

Potřebná aplikace GameCenter je zdarma dostupná ve vlastním obchodě AppGallery a uživatelé ji mohou stahovat v 33 zemí a regionů po celém světě. Ať už jste z Afriky, Asie, Ameriky nebo Evropy, tak výrobce službu popisuje jako místo pro spojení mobilních hráčů prostřednictvím vysoce kvalitního obsahu a odměn.

Stahování her nebude jediným cílem, ale čínský výrobce hodlá hráče do budoucna odměňovat herními balíčky, zvýhodněnými nabídkami či tzv. zlatými mincemi, s nimiž si podle vlastního uvážení pořídí dodatečný herní obsah. Česká mutace obchodu jej sice prozatím nenabízí, což se může v následujících měsících klidně změnit.

Huawei GameCenter 1 700x394x

Zdroj: Gizmochina.com

Firma Huawei tímto nekompromisně pokračuje v kompletním osamostatnění a hlavně také, aby získala co nejvíce Android uživatelů na svoji stranu. Proto co nejširší celosvětová dostupnost je v tomto dnešním případě klíčová.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Hakus von Tyros

9. 8. 2020, 13:01

Tak to bude jistě bomba.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat