Youtube si pohrává s designovou změnou u videí

Youtube si pohrává s designovou změnou u videí
2020-07-24T16:30:57+02:00
• 24. 7. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Kolem aplikace Youtube se v poslední moc nemluvilo ve spojení s novinkami, byť například nedávno došlo na oznámení kolem reklam u videí. Google se v poslední době více zaměřil na Youtuve Music, což se možná nakonec dotkne i běžné aplikace Youtube, ale tím si nejsme zcela jisti. Ukazuje se, že je v testování jedna změna, která se týká videí.

Popisek videí v novém

Youtube naposled udělal několik změn u komentářů u videí. Došlo totiž na přesunutí a jsou dostupnější. Až pak následují doporučená videa. Ukazuje se, že si nyní pohrává se samotným popiskem u videí. Někdy jsou dosti dlouhé a obsahují i vysvětlení než jen odkazy na weby, popis techniky a podobně.

Někteří uživatelé zaznamenali, že po kliknutí na šipku dolů u názvu videa se popis zobrazí v poměrně standardním rozměru, ale nově můžete tento obsah posunout nahoru. Díky tomu se celý popis může rozvinout na celou obrazovku, takže si můžete pohodlněji přečíst vše, co autor napsal. Na druhou stranu si takto zastíníte video.

youtube descriptions fullscreen 5 720x1280x YouTube descriptions fullscreen 1 720x1280x YouTube descriptions fullscreen 2 720x1280x

Zdroj: 9to5google.com

V tuto chvíli můžete být zapojeni do testování. Netřeba hledat aktualizaci, jelikož si vše Youtube řídí ze své strany. Otázkou je, kdy se dočkáme této drobné změny. Možná má ale souvislost s nedávnou změnou u kapitol samotných videí, kterým dává Youtube větší důraz u delších videí.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat