Xoami Mi Band 5 je v prodeji. Na český trh také míří nová Mi Scooter Pro 2 sponzorovaný článek

Xoami Mi Band 5 je v prodeji. Na český trh také míří nová Mi Scooter Pro 2 [sponzorovaný článek]
2020-07-17T14:29:34+02:00
• 17. 7. 2020

Na poli technologických novinek patří letošní červenec značce Xiaomi. Čínský gigant uvedl na tuzemském trhu nový náramek Mi Band 5 a také dvojici elektrokoloběžek v podobě Mi Scooter Pro 2 a Mi Scooter 1S. Na Mobil Pohotovosti jsou novinky již dostupné ke koupi a v rámci předobjednávek. Prodejce také nabízí slevy na oblíbené smartphony a hodinky od Xiaomi.

Xiaomi telefony na splátky s 0% navýšením

Při nákupu vybraných telefonů od Xiaomi se nemusíte omezovat. U Mobil Pohotovosti si je totiž můžete pořídit na splátky bez navýšení, takže navíc nezaplatíte ani korunu. Obzvlášť výhodně teď vychází oblíbené smartphony Redmi Note 9 a Redmi Note 9 Pro, které Xiaomi představilo teprve nedávno.

Menší Xiaomi Redmi Note 9 se 48 Mpx fotoaparátem je k dostání už od 5 121 Kč (původně 5 690 korun). Cenovka většího a výkonnějšího Note 9 Pro se 64 Mpx fotoaparátem klesla na 7 191 Kč (původně 7 990 korun). Oba modely tak momentálně nabízí pravděpodobně ten nejlepší poměr cena/výkon ve své kategorii.

Chytré hodinky Amazfit GTR ještě levněji

Výhodněji momentálně koupíte také smartwatch Amazfit GTR od Xiaomi, jejichž cena klesla na 3 990 Kč (z původních až 5 490 korun). Kromě tradičního vzhledu nabízí hodinky prakticky všechny chytré funkce, obzvlášť ale zaujmou téměř neuvěřitelnou 24denní výdrží baterie. Dostupné jsou v několik barevných variantách pro může i pro ženy a velikostech 42mm i 47mm.

Amazfit GTR 1099x678x

Xiaomi Mi Band 5 v prodeji

Nová verze chytrého náramku dostala do vínku větší displej, pohodlnější magnetické nabíjení a vylepšené monitorování spánku, kdy je Mi Band 5 nově schopný měřit spánek kdykoli během dne a detekovat REM fáze. Náramek také nabízí pět nových režimů cvičení a více než sto ciferníků, včetně celé řady animovaných.

Kromě výše zmíněných vylepšení přináší Xiaomi Mi Band 5 několik nových funkcí. Patří mezi ně schopnost vypočítat tlak, určit PAI index, nabídnout dechová cvičení, hlídat cyklus u žen a nově také poslouží jako vzdálená spoušť pro fotoaparát smartphonu. Zároveň mu zůstává skvělá 14denní výdrž na jedno nabití, voděodolnost do 50 metrů, neustálé měření srdečního tepu nebo automatická detekce chůze a běhu.

Xiaomi Mi Band 5 1200x686x

Nové elektrokoloběžky Xiaomi přichází 

Od včerejšího dne si můžete předobjednat nové elektrické koloběžky Xiaomi. Nejvíce pozornosti na sebe strhává nová generace pravděpodobně nejpopulárnější koloběžky Xiaomi v podobě Mi Scooter Pro 2.

Ačkoli výkon motoru (300 W), dojezd (45 km), maximální rychlost (25 km/h) i hmotnost a rozměry zůstaly stejné jako u původní verze, tak nově elektrokoloběžka nabízí duální brzdní systém na zadním kole, inteligentní správu baterií, a především pak E-ABS systém na předním kole. Pneumatiky také účinněji pohlcují nárazy a zabraňují prokluzu. Po stránce designu zůstává Mi Scooter Pro 2 víceméně stejná, disponuje jen novými a výraznějšími reflexními prvky. Cena koloběžky činí 16 990 Kč.

Novinkou je také Xiaomi Mi Scooter 1S. Ta sdílí veškeré novinky s Mi Scooter Pro 2 (duální brzdy, E-ABS, lepší správu baterií), ale disponuje menší kapacitou baterie, tudíž i nižší hmotností (12,5 kg) a pochopitelně i kratším dojezdem (30 km). Maximální rychlost pak zůstává stejná (25 km/h) a výkon motoru se zastavil na 250 W. Ve výsledku se tak jedná o odlehčenou verzi s cenou nižší o 3 tisíce korun.

Xiaomi Mi Scooter 1S 1200x782x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat