Ulefone poprvé ukázal odolný Armor 9

Ulefone poprvé ukázal odolný Armor 9
2020-07-03T14:45:36+02:00
• 4. 7. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Nejpopulárnější řada odolných telefonů Armor od čínské společnosti Ulefone se rozrůstá o novou v pořadí 9. generaci. Výrobce sice telefonu nevěnoval žádnou pozornost v podobě oficiální tiskové zprávy, ale rovnou s ním přešel do konečného prodeje přes známý crowdfundingový portál Kickstarter, kde je navíc k mání za zvýhodněnou cenovku. Zařízení srší spoustou vylepšení, a to nejen po hardwarové stránce.

Se vším všudy

Přírůstek se může pochlubit 6,5palcovým displejem s FullHD+ rozlišením, který pohání čipová sada Helio P90 od MediaTeku po boku 8GB operační paměti RAM. Uživatelská data pozře 128GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Zatímco vpředu nechybí základní 8megapixelová kamerka, tak v zadní části nepřehlédnete tři fotoaparáty s hlavním 64MPx senzorem GW1 od Samsungu.

Armor 9 2 1920x1080x Armor 9 3 1920x1080x

Zdroj: Gizmochina.com

Celkovou výdrž řídí 6 600mAh baterie, která vydrží až dva celé dny za plného provozu. Příjemný doplněk rozhodně je termokamera FUR pro rozpoznávání teplot na předmětech. Celá konstrukce získala certifikace odolnosti IP68, IP69K a MIL-STD-810. Následně si zaslouží zmínku navigační systémy GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, snímač otisků prstů, technologie NFC nebo nejnovější systém Android 10. Prodejní cena začíná u hranice 429 dolarů (tj. cca 10 137 Kč).

Zdroje: gizmochina.com, kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat