Razer Phone 3 je údajně v testovacím procesu

Razer Phone 3 je údajně v testovacím procesu
2020-07-13T17:19:05+02:00
• 15. 7. 2020

Zdroj: AndroidCentral

Společnost Razer je ve světě známá jako herní periferní značka. Podnikání v oblasti chytrých telefonů zahájila před třemi roky v listopadu. Prvním smartphonem se tehdy stal Razer Phone, který debutoval skvělými hardwarovými specifikacemi a zajímavým designem. Všichni jsme tedy netrpělivě čekali na příchod třetí generace v podobě Razer Phone 3. 

Razer Phone 3 údajně v přípravách

Právě tento model byl nyní zachycen na internetu, neboť údajně unikla jeho finální podoba. Pokud budeme brát obrázky na velkou váhu, Razer Phone 3 nabídne velmi podobný design, jako nabízí starší modely.

Razer Razer

Zdroj: Gizmochina

Obrázky původně sdílel twitterový účet @Boby25846908. Ukázalo se ale, že se obrázky objevily také na Telegramu. S touto informací však přišel šéfredaktor serveru XDA Developers. Ten dále poznamenal, že původní zdroj těchto obrázků není znám, takže si není jistý legitimizací. Na druhou stranu Boby25846908 tvrdí, že podle jeho zdroje by se mohlo jednat na 70 % o jeden z prototypů Razeru Phone 3. 

Každopádně společnost svou mobilní divizi uzavřela, takže třetí generace nezažije světlo světa. Pokud by se ale přeci jen telefon na trh dostal, pravděpodobně by dorazil s vertikální trojicí zadních fotoaparátů, zakřivenými rohy a menšími reproduktory. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat