Letňáky aneb čas vyrazit do letního kina

Letňáky aneb čas vyrazit do letního kina
2020-07-05T15:00:24+02:00
• 5. 7. 2020

Zdroj: Letňáky.cz

Letošní léto bude pro mnohé trochu jiné, zejména k aktuální situaci. Mnoho lidí hledá možnosti dovolené v Česku, případně se zajímají, jaké se nabízí možnosti v naší zemi. A právě je možná čas na znovuobjevení kouzla letních kin. K tomuto účelu existuje projekt Letňáky, kde najdete všechny dostupné a potřebné informace o letních kinech. Nově je projekt dostupný i v podobě mobilních aplikací pro Android a iOS.

Letňáky

Za vývojem nových aplikací stojí mladé vývojářské studio elevup, které si kladlo důraz na jednoduchost, přehlednost a vzhled aplikací. Hned po spuštění se nabízí výběr kraje, následuje obrazovka se všemi filmy se řazené podle data promítání. Zde si ale můžete výsledky vyfiltrovat trochu podrobněji. Nejenže můžete přesněji určit město nebo oblast, ale nabízí se také výběr konkrétního kina.

460x0w 460x996x 460x0w 1 460x996x 460x0w 2 460x996x 460x0w 3 460x996x

Zdroj: Letňáky

Následně si stačí zvolit film. Na detailu se dozvíte například cenu, ale není to pravidlem. U některých filmů není uvedena. Následuje základní popis jako žánr a délka. K dispozici je také hodnocení ze serveru ČSFD, což je zároveň odkaz, abyste si mohli přečíst více informací. Níže jsou odkazy na celý program kina, webové stránky a také se u některých nabízí odkaz do map.

U jednotlivých filmů si také můžete nechat zapnout upozornění, abyste stihli film. Nabízí se notifikace od 15 minut před promítáním až po dva dny. Aplikace Letňáky je velmi jednoduchá. Po každém spuštění si ale budete muset vybrat kraj a případně zvolit další filtrování. Je škoda, že zde není nějaké nastavení oblasti, abyste se nemuseli vždy proklikávat. Výhodou je, že aplikace pro Android i iOS jsou zcela zdarma a bez jakýchkoliv reklam. Stačí tedy vyzkoušet.

logo-app Letňáky elevup Zdarma ANDROID logo-app Letňáky elevup Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat