Oukitel rozšiřuje nabídku o WP5 Pro a C19

Oukitel rozšiřuje nabídku o WP5 Pro a C19
2020-06-26T14:38:19+02:00
• 27. 6. 2020

Zdroj: Pinterest.com

Přelom tohoto měsíce bude patřit firmě Oukitel, která zahájí celosvětový prodej rovnou u dvou modelů a právě u nich prozradila více bližších informací. Zatímco první model s označením WP5 Pro se stane novým zástupcem v řadě odolných zařízení, tak druhý telefon dostal jméno C19 a zaměří jej na nejméně náročné uživatele. Čínský výrobce v nejbližších dnech ještě upřesní konečné prodejní ceny.

Z každého soudku něco

Oukitel WP5 Pro je vybaven 5,5palcovým displejem a ten chrání odolné sklo Gorilla Glass 5 od Corningu. Hardwarová stránka zahrnuje osmijádrový procesor Helio A25, 4GB operační paměť RAM vedle 64GB interního úložiště. Nasazená baterie s kapacitou 8 000 mAh by měla dle slov výrobce vydržet až 3 dny za plného provozu.

Zvýšenou odolnost mají podloženou třemi certifikacemi – MIL-STD-810G, IP68, IP69. Výbavu podtrhuje základní 13megapixelový fotoaparát nebo předinstalovaný operační systém Android 10 v edici Go. Na výběr bude ze čtyř barevných variant – černá, fialová, modrá, zelená.

Za vstupenku do světa chytrých telefonů můžeme označit druhý model C19, který obdržel 6,49palcový displej s HD+ rozlišením. Dalším stěžejním prvkem je 4 000mAh článek baterie či systém Android 10 v edici Go. Oficiální začátek prodeje proběhne již v příštím týdnu.

oukitel wp5 pro 580x586x oukitel c19 pro 591x583x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat