Game Center v iOS 14 a iPadOS 14 s novým designem

Game Center v iOS 14 a iPadOS 14 s novým designem
2020-06-26T19:30:17+02:00
• 26. 6. 2020

Zdroj: 9to5mac

Game Center, jedna z částí, kterou společnost Apple na svém WWDC nezmínila. Je to trochu škoda, neboť se platforma v rámci iOS 14 dočkala zcela nového designu, který více tlačí důraz na hledání her a hraní s přáteli. Společnost Apple také prozradila, že letos zahrnuje využití nových vylepšení herního ovladače, čímž uživatele budou moci sdílet klipy z her a další. 

Game Center s novým designem

Americká technologická firma zdůrazňuje zcela nové herní centrum na stránkách pro systémy iOS 14 a iPadOS 14. Letos se uskuteční sedm WWDC rozhovorů zaměřených na vývoj her, ve kterých bude Apple zmiňovat možnosti využití nového herního centra. 

Game Center Game Center

Zdroj: 9to5mac

„Krásně přepracované herní centrum usnadňuje objevování a prožívání her s přáteli. Uživatel bude mít rychlý přístup k úspěchům, výsledkovým tabulkám a profilu herního centra přímo z App Store a v rámci her s aktivovaným Game Centerem.“

V podstatě se dá říct, že Design for Game Center je jen úvodem do všeho, co je v letošním roce v rámci iOS 14 a iPadOS 14 nového. Uvidíme, jak dokáží nejen vývojáři přepracované herní centrum aplikovat do svých her.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat