LG představilo nová sluchátka s UV čištěním

LG představilo nová sluchátka s UV čištěním
2020-06-26T16:30:31+02:00
• 26. 6. 2020

Zdroj: Neowin

Společnost LG v lednu letošního roku představila svá první skutečně bezdrátová sluchátka pod názvem Tone Free s audio technologií Meridian. Firma tuto řadu aktualizovala o dva nové modely HBS-FN6 a HBS-FN4. 

LG nabízí další bezdrátová sluchátka

Obě sluchátka jsou poháněna systémem Headphone Spatial Processing od Meridian, který má uživateli poskytnout velmi dobrý zvukový zážitek. Sluchátka však nenabízí aktivní potlačení hluku, zato je přítomna funkce noise isolation. Oba modely jsou pak vybaveny také režimem okolního zvuku, takže uslyšíte okolní hluk jediným stisknutím tlačítka. Tato funkce se hodí například, pokud budete na přechodu a podobně. 

LG

Zdroj: Neowin

HBS-FN6 patří mezi sluchátka vyšší třídy a hlavním symbolem je jeho UV nabíjení, které likviduje bakterie pomocí ultrafialového světla. Na jedno nabití pak vydrží až šest hodin poslechového času. Pomocí pouzdra můžete sluchátka dokonce nabít ještě třikrát. 

LG

Oba páry disponují čtyřmi předvolbami pro přizpůsobení zvuku. Konkrétně je řeč o režimu automaticky zvuk, pohlcující zážitek z velké místnosti, zvýraznění basů a zvýšení výšek. Tone Free je mimo jiné vybaveno certifikací IPX4 zaručující ochranu před stříkající vodou, deštěm a potem. Pomocí funkce hlasového ovládání můžete také rychle přistupovat k Siri nebo Google Assistant. Obě sluchátka budou od příštího měsíce k dispozici na vybraných evropských a amerických trzích v černé a bílé variantě. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat