Apple Music pro Android nabízí přehrávání bez pauzy

Apple Music pro Android nabízí přehrávání bez pauzy
2020-06-26T18:00:51+02:00
• 26. 6. 2020

Zdroj: TheVerge

Po několika měsících, co služba Apple Music expandovala do více než 50 nových zemí, je aplikace pro Android připravena na další nášup novinek. Konkrétně verze 3.3.0 přináší několik funkcí, které nejeden uživatel služby ocení. Android aplikace se dočkala například přehrávání bez mezer, vylepšení stahování a samozřejmě také zlepšené stability. 

Apple Music získává několik novinek

Gapless playback je funkce, která není k dispozici ve všech verzích systému iOS. Tentýž funkce se právě nyní dostává také na konkurenční platformu Android. Alba jako The Wall od Pink Floyd si budete moci ještě více vychutnat, protože přehrávání skladeb bude bez pauzy. Po instalaci nového balíčku není k dispozici žádné nastavení pro aktivaci přehrávání bez mezer. Funkce je tedy automaticky aktivovaná. 

Apple Music Apple Music apple music downloads 2 1080x2160x

Zdroj: AndroidPolice

Pokud jde o stahování, aplikace Apple Music nyní nabízí přehlednější řešení. Část „Only showing music available on this device“ se nově vztahuje také na jednotlivě stažená alba, interprety a písničky.  

Dle prvních recenzí je zlepšený výkon aplikace nerozeznatelný. Navigace v aplikaci je prý stále poměrně pomalá. Je tedy ještě na čem pracovat. 

Nová verze Apple Music je v současné době k dispozici ke stažení zdarma v Obchodě Play. Pokud ale nemáte instalační balíček stále dostupný, můžete si jej stáhnout prostřednictvím APK Mirror ZDE.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat