Audiotéka v mobilu: osobní rozvoj i sci-fi za 99 Kč sponzorovaný článek

Audiotéka v mobilu: osobní rozvoj i sci-fi za 99 Kč [sponzorovaný článek]
2020-06-25T14:59:51+02:00
• 25. 6. 2020

Červen je označován jako měsíc audioknih a na Audiotéka se nese ve znamení emocí. Každý týden je v akci za 99 Kč nových 8 emočně nabitých titulů. Poutavý sci-fi příběh, ale i převratné a motivační myšlenky dvou významných autorů. To vše si můžete vychutnat i v mobilu prostřednictvím aplikace Audiotéka.

Pokud chcete uplatnit slevu a oslavit s námi měsíc audioknih, vyberte si na webu z aktuální várky titulů určených pro tento týden. Po zaplacení se audiokniha objeví na vaší „virtuální poličce“ a poslechnout si ji můžete následně prostřednictvím aplikace nebo stáhnout do vašeho mobilního telefonu ve formátu MP3.

Audiotéka: 3 Tipy na tituly pro aktuální červnový týden (22.6 – 28.6.2020)

Pokud se cítíte přepracovaně, chtěli byste být pozitivnější a snadněji dosahovat svých cílů, první dva tituly budou pro vás tou správnou volbou. Třetí titul vás přenese do fantasy světa plného nebezpečných tvorů a tajemstvím opředené země Araluen.

  1. Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

Jak pracovat efektivně, a přitom se vyhnout syndromu vyhoření? Dá se tomu předejít i přes současnou, velmi uspěchanou dobu, kdy je vysoké pracovní tempo přímo nutností? Autorem titulu je známý psychiatr, MUDr. Radkin Honzák, který chtěl pomoci všem těm, kteří se cítí být pod neustálým tlakem společnosti, aby znovuobjevili radost ze života. Audiokniha Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření k vám možná přichází ve chvíli, kdy to nejvíce potřebujete…

Audiotéka

  1. Síla pozitivního jednání

Tento titul vám ukáže, jak je důležité zachovat si pozitivní postoj v životě. Snadno se však řekne, ale hůře vykoná. A co když jste se jako optimista rozhodně nenarodili? Dobrou zprávou je, že tento stav je možné si jednoduše osvojit. Lepší zdraví, harmonie ve vztazích, úspěch v práci a celkově kvalitnější život jsou dalšími důvody, proč audiokniha určitě stojí za poslech. Motivačních titulů máme několik, autor Napoleon Hill má však za sebou více než 500 rozhovorů s úspěšnými muži a ženami. Odhalil přitom skutečně vzorec na úspěch?

  1. Rozvaliny Gorlanu

První díl ságy, na níž vyrostlo již mnoho fantasy nadšenců. Jedná se o poutavý příběh chlapce Willa, který si již dlouho přeje absolvovat rytířský výcvik, na který je však příliš malý. Nic však není ztraceno a dostává se k záhadnému hraničáři Haltovi, který mu ukáže, že úloha hraničářů je při obraně království stejně důležitá. Je to titul, který nabízí krásný, jednoduchý a poutavý příběh, který bude fungovat, pokud se chcete odreagovat a vyčistit si hlavu. Audiokniha je určena možná o něco mladší věkové kategorii, ale názory posluchačů značí, že se v ní našly i starší generace, pro které to byl pohodový a oddechový poslech. Titul načetl Matouš Ruml.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat