Fleetsmith už patří Applu

Fleetsmith už patří Applu
2020-06-25T15:00:05+02:00
• 25. 6. 2020

Zdroj: MacRumors

Enterprise security software pod názvem Fleetsmith se před několika okamžiky stal součástí společnosti Apple. Pokud někdo nevíte, co si pod názvem představit. Jedná se o sadu služeb pro správu a zabezpečení, která uživatelům umožňuje dohlížet na flotilu produktů značky Apple, automaticky spravovat aplikace, nastavení a předvolby zabezpečení při implementaci osvědčených postupů v oblasti IT a zabezpečení. Zhruba takto by se dala společnost Fleetsmith shrnout. 

Fleetsmith se připojuje k Applu

Služba se vždy zaměřovala na produkty značky Apple a nyní jej americká společnost odkoupila. Fleetsmith ve své tiskové zprávě uvedla, že „Naše společné hodnoty spočívající v tom, že zákazník dostane vždy to nejlepší, aniž bychom obětovali soukromí a bezpečnost, znamená, že můžeme skutečně plnit naše poslání a dodávat Fleetsmith podnikům a institucím všech velikostí po celém světě“.

Fleetsmith

Zdroj: MacRumors

Služba nabízí bezplatnou zkušební verzi až pro deset zařízení. Poté se můžete rozhodnout pro bezplatnou verzi, nebo zaplatit 8,25 dolarů (cca 200 Kč bez DPH) za zařízení. V tomto případě se jedná o měsíční poplatek, přičemž navíc získáte vylepšená nastavení a větší kontrolu nad každým zařízením. Za kolik Apple službu odkoupil, je samozřejmě neznámé.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat