Nové detaily o iPhonu 12 Pro – má nabídnout 120Hz displej, lepší FaceID a 3x zoom

Nové detaily o iPhonu 12 Pro – má nabídnout 120Hz displej, lepší FaceID a 3x zoom
2020-05-11T13:30:53+02:00
• 11. 5. 2020

Zdroj: EverythingApplePro video

Ohledně nového iPhonu 12 a iPhonu 12 Pro toho již víme relativně hodně. Některé detaily ale byly stále neznámé. Nyní se díky spolupráci YouTubera EverythingApplePro a známého informátora Max Weinbach se dozvídáme nové funkce u iPhonu 12 Pro, kterým má být třeba 120Hz displej nebo fotoaparát s 3x přiblížením.

Nový iPhone 12 Pro nabídne také modrou barvu a větší baterii

Nadcházející iPhone 12 Pro má mít displej s obnovovací frekvencí 120 Hz. Nic ale ještě není stoprocentně jisté, inženýři Apple takový panel stále ladí, a pokud prý nebudou spokojeni s výsledky, upustí od něj. Displej s 90 Hz prý nepřipadá v úvahu. Zobrazovací panel pak má přepínat dynamicky mezi 60 a 120 Hz kvůli snížení spotřeby.

iphone 12 3 1590x780x

Zdroj: EverythingApplePro video

Kvůli větší energetické náročnosti 120Hz displeji dostanou novinky také větší baterii. Dlouho spekulovaná modrá barva s názvem „Navy Blue“ se má stát skutečností a údajně nahradí dnešní zelenou i iPhonu 11 Pro (recenze). Další novinkou bude fotoaparát, přičemž dvojnásobný zoom se má zlepšit na trojnásobné optické přiblížení.

Hlavní snímač má mít stále rozlišení 12 MPx, Apple testoval sice 64MPx senzor, ale ten neměl tak dobré ostření. Nový LiDAR pak pomůže foťáku nejen s ostřením ale také s lepším portrétním režimem. Noční režim bude vylepšen a má být k dispozici i pro teleobjektiv. Pro ultra širokoúhlý snímač ale zatím nebude dostupný.

iphone 12 1 1587x726x

Zdroj: EverythingApplePro video

Výřez v displeji se zmenší, to už jsme se dozvěděli v minulosti. Novinkou je ale informace, že FaceID má fungovat v dalších úhlech, tedy jeho úhel záběru bude větší.

Nový iPhone 12 Pro a iPhone 12 budou představeny pravděpodobně v září, přičemž do prodeje půjdou na podzim. Nové informace můžete také zhlédnout v podobě videa od EveryApplePro zde.

Zdroj: youtu.be

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat