Twitter testuje nový čistší layout pro odpovědi, nikomu se nelíbí

Twitter testuje nový čistší layout pro odpovědi, nikomu se nelíbí
2020-05-11T15:00:24+02:00
• 11. 5. 2020

Zdroj: Mockuper.net Upraveno: Dotekomanie.cz

Někteří uživatelé sociální sítě Twitter hlásí, že mají k dispozici čistší layout pro odpovědi na tweety. Této novinky si prozatím všimli lidé ve webové aplikaci a na operačním systému iOS. 

Twitter se snaží zlepšit layout pro odpovědi

Společnost původně použila svou aplikaci Twttr, ve které experimentuje se všemi novými nápady. Nedávno v ní dokonce otestovala použití odrážek a spojovacích linek, čímž by jasněji rozlišovala odpovědi na komentáře. 

Twitter však prohlásil, že nyní přechází k širšímu testování mimo tuto aplikaci. Konkrétně ve své zprávě uvedl následující:

„Vaše konverzace jsou 💙 Twitteru, tudíž testujeme způsoby, jak je jednodušeji číst a sledovat. Někteří z vás na iOS a na webu uvidí nové rozvržení odpovědí s řádky a odsazeními, prostřednictvím kterým bude jasnější, kdo na koho reaguje. Experimentujeme také s umístěným ikon typu „Like“, „Tweet“ a „Answer“ pro odpovědi. Snažíme se všeho docílit s naší malou skupinou testerů, abychom zjistili, jak může tato novinka ovlivnit používání. Při dalším vývoji vás budeme průběžně informovat!“

Ve své aplikaci Twttr si společnost vyzkoušela řadu různých stylů, včetně designu, kde byly jednotlivé odpovědi více zaoblené – podobné chatovacím bublinám. Twitter však vsadil na větvení pomocí čar, které spojují různé části konverzačních vláken dohromady. 

Twitter

Zdroj: 9to5mac

Přestože se Twttr uživatelům zřejmě tato možnost líbila, počáteční reakce od těch, kteří byli zahrnuti do širšího testování, není vůbec dobrá. 

  • „Se vší úctou je to strašné.“
  • „To je hrůza. Která osoba na Twitteru si myslela, že to usnadňuje sledování konverzací?!“
  • „To naštve…“
  • „Vše, co jste udělali, je, že je asi 1000X těžší odpovědi číst a sledovat.“
  • „Nechci to a zřejmě ani nikdo jiný.“

Přesné takové ohlasy Twitter na nový způsob zobrazování dostal. Zdá se tedy, že novinka prozatím příliš nezaujala. Kdy a zda vůbec se novinky dočká i široká veřejnost, to je prozatím ve hvězdách. Podle ale prvních ohlasů nepůjde zrovna o nejlepší inovaci. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat