Xiaomi Redmi AirDots S a Redmi Band v akci! sponzorovaný článek

Xiaomi Redmi AirDots S a Redmi Band v akci! [sponzorovaný článek]
2020-04-29T19:00:46+02:00
• 29. 4. 2020

Xiaomi Redmi AirDots S a slevový kupón

Xiaomi Redmi AirDots S je od první generace nerozeznatelný, neboť konstrukce a design zůstal zachován. Neexistuje dokonce ani žádná další barevná varianta. K dispozici je tak stále stejná černá varianta. Ovšem jednotlivá sluchátka nabízí vylepšené funkce. Nejlepší novinkou je vylepšené párování. Doposud se k vašemu zařízení připojilo nejprve pravé a poté levé sluchátko. K dispozici byla také možnost použít pouze jedno sluchátko, například jako klasické hands-free. 

Redmi AirDots S ale tento proces mění. Když jej poprvé spárujete s telefonem, automaticky se připojí obě sluchátka. Jde o velmi vítaný doplněk a jsme si jisti, že fanoušci první generace tuto funkci budou mít rádi. Navíc je i zde možnost použít jedno sluchátko.

Nová bezdrátová sluchátka od Xiaomi přichází s technologií Bluetooth 5.0 a Redmi uvádí, že přenos dat se ve srovnání s první generací hned zdvojnásobil. Spojení je také rychlejší a stabilnější. Uživatelé si budou moci mimo jiné vychutnat nový herní režim s nízkou latencí, který lze aktivovat trojím stisknutím tlačítka na konci sluchátka. 

xiaomi redmi airdots 1024x536 1024x536x

Každé jednotlivé sluchátko měří 7,2 mm a disponuje DSP pro chytrou redukci šumu. Baterie na jedno nabití by měla vydržet čtyři hodiny, při použití pouzdra pak dalších 12. Výrobce implementoval podporu pro hlasové asistenty Google Assistant, Siri a XiaoAI. Pro vyvolání asistenta stačí pak poklepat na tlačítko na sluchátku. 

Jestliže máte o Redmi AirDots S zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 626 Kč. Pokud však použijete náš odkaz, zaplatíte pouhých 500 Kč. Redmi AirDots S si můžete zakoupit ZDE.

Xiaomi Redmi Band v akci

Redmi by Xiaomi představil v rámci desátých narozenin Xiaomi svůj první chytrý fitness náramek, který zřejmě není jen přejmenovaný model z dřívějška.

V základu se nabízí obdélníkový displej s úhlopříčkou 1,08 palců. V základu je k dispozici celkem 72 různých ciferníků. Nezapomnělo se na senzor srdečního tepu a dokonce je zde k dispozici NFC pro placení. Jestli bude fungovat s Google Pay, není v tuto chvíli jasné, ale zdroje naznačují, že tato funkce bude k dispozici.

Redmi Band

Na jedno nabití vydrží Redmi Band až 14 dnů, přičemž zvládne monitorovat zdravotní stav po dobu 24 hodin. Součástí jsou nejrůznější sportovní režimy a nechybí monitorování spánku. Nabíjení Redmi Band je velmi jednoduché, jelikož nepotřebujete dodatečný kabel. USB konektor je totiž součástí náramku, takže jej stačí připojit v podstatě k jakémukoliv zdroji.

Jestliže máte o Redmi Band zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 706 Kč. Pokud však použijete náš kupón Y48D3E63025EB001, zaplatíte pouhých 490 Kč. Redmi Band si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat