Tyhle gadgety v akci prostě musíš mít! sponzorovaný článek

Tyhle gadgety v akci prostě musíš mít! [sponzorovaný článek]
2020-04-17T12:09:41+02:00
• 16. 4. 2020

Zahraniční server eBay má v akci hned několik produktů, které se vám mohou hodit. Pojďme se podívat na top gadgety, které jsou právě za snížené ceny. 

Gadgety: chytrý náramek aneb hodně muziky za málo peněz

Chytrý náramek C6T přichází rovnou ve čtyřech barevných provedeních: černá, modrá, bílá a červená. Oproti předchozí verzi sepříliš neliší. Taktéž nabízí IPS displej, ten je však větší a má 0,96 palců, oproti předchozí verzi s 0,42 palci. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 100 mAh by měla vydržet 30 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

gadgety w 1000x1000x 3

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U C6T je přítomna certifikace IP67 s možností ponoření do hloubky až několik metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Originální C6T na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu eBay bude po dobu prvního týdne jen za 405 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Bezdrátová sluchátka za parádní cenu!

eBay nabízí bezdrátová sluchátka Xiaomi QCY T6 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 664 Kč. Této ceny docílíte pouze použitím našeho speciálního odkazu, který najdete o pár řádků níže. Nyní tak máte skvělou příležitost zakoupit si nová kompletně bezdrátová sluchátka od Xiaomi QCY za cenu 664 Kč.

Za přijatelnou cenu získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi QCY T6 s baterií o kapacitě 600 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až 5,5 hodiny, celá dokovací stanice vystačí na přibližně 30 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. 

gadgety

Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 150 hodin ve stand-by režimu.

Originální Xiaomi QCY T6 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu eBay je však po dobu prvního týdne jen za 664 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat