TomTop: fajn produkty za fajn ceny! sponzorovaný článek

TomTop: fajn produkty za fajn ceny! [sponzorovaný článek]
2020-04-25T18:42:18+02:00
• 20. 4. 2020

TomTop nabízí hned několik produktů za snížené ceny. Pojďme se společně podívat na ty nejzajímavější kousky, které lákají svou nízkou cenou.

TomTop: iPlay10 Pro aneb Můj brácha má prima bráchu

Rovnou dva nové přírůstky má na svědomí společnost Alldocube, která se jako jedna z mála pravidelně stará o aktuální nabídku tabletů. Obě novinky sice mají vesměs totožnou výbavu, ale v tomto případě bude mít rozhodující slovo velikost displeje a konečná prodejní cena. Výrobce nezapomněl přibalit ani aktuální verzi operačního systému Android, což bohužel zatím není úplným pravidlem u ostatních producentů z Číny. Kromě toho na model iPlay10 Pro máme slevu

Nejvyšší model iPlay10 Pro disponuje 10,1palcovým IPS LCD displejem s FullHD+ rozlišením, který pohání čtyřjádrový procesor MT8163 od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM, 32GB úložiště podporující až 128GB paměťové microSD karty. Výdrž má pod kontrolou 6 600mAh baterie a kromě microUSB portu využijete také přítomné microHDMI. Základní výbavu uzavírají dva reproduktory či dvoupásmové WiFi (802.11 a/b/g/n).

TomTop TomTop

Druhý model iPlay8 Pro odlišuje menší 8palcový displej s HD rozlišením, jen 2GB operační paměť RAM, 5 500mAh baterie, jeden reproduktor, absence microHDMI či WiFi bez podpory 5GHz frekvence. Oba tablety běží pod operačním systémem Android v aktuální verzi 9.0 Pie.

Pokud vás první nejvyšší model iPlay10 Pro zaujal, můžete si jej u našeho partnera TomTop zakoupit. Ten tablet nabízí za nízkou cenu 3 244 Kč (dříve 6 863 Kč). Kupujte ZDE

TomTop: Vernee V2 Pro aneb zvedám těžký váhy

Od Vernee V2 Pro čekejte pořádně těžkou váhu. Nový odolný telefon váží 259 g, což není na dlouhé držení. Tato váha však je vykompenzována certifikovanou ochranou IP68, tedy vydrží ponoření do vody a je odolná proti dalším menším poškozením. Kromě této ochrany a masivnosti nabízí V2 Pro Android 8.1, na kterém je postavený vlastní operační systém VOS, tedy Vernee OS. Telefon k výkonu nabízí 6 GB operační paměti a procesor Helio P23, který spadá do střední třídy od MediaTeku, taktovaný na 2 GHz.

TomTop TomTop

Fotoaparát na přední straně nabízí dvě duální kamery. Selfie kamera má 13 a 5 Mpx, zatímco zadní 21 a 5 Mpx. Interní úložiště na fotografie či na pořízená 4k videa má kapacitu 64 GB, avšak několik GB si vezme samotný VOS. Displej je 5,99palcový v poměru stran 18:9. Zajímavostí je veliká kapacita baterie s 5800 mAh. Tato kapacita by mohla zaručit přes deset hodin SoT, tipujeme 15 hodin při dobré výdrži. Samotné nabíjení z nuly do sto procent potrvá necelé tři hodiny. Na zadní kovové části zařízení je umístěna čtečka otisků prstů, která je po vzoru Samsungu Galaxy S8 umístěna vedle fotoaparátu.

Originální Vernee V2 Pro je u internetového obchodu TomTop po dobu prvního týdne jen za 3 993 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Smartmi rouška PM2.5

Xiaomi je opravdu rozsáhlá firma a kromě telefonů její byznys obsahuje také chytré osvětlení, kartáčky, varné konvice a mnoho dalšího. Dnes si představíme také jeden produkt, za kterým tato společnost stojí a to Xiaomi Smartmi roušku PM2.5, kterou mají nyní v akci v obchodě TomTop.

Xiaomi Smartmi PAA0334B L 1 1 7590 TthD 1000x1000x 1000x1000x 1000x1000x

Jedná se o roušku, která nabízí pokročilejší filtraci prachových částic PM2.5. Je dostupná ve třech velikostech – S, M a L. Tato rouška bude fungovat spíše jako lepší klasická rouška než jako respirátor. Výhodou je pohodlnější dýchání než u klasické roušky. Je také vyrobena z příjemného materiálu.

Pokud se podíváte na tento odkaz, naleznete také další možnosti ochranných roušek k zakoupení. Výhodou je, že jich v zahraničním obchodě TomTop mají dostatek. Xiaomi Smartmi roušku zakoupíte za 266 Kč. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat