TCL oficiálně přináší MoveTime a LinkHub

TCL oficiálně přináší MoveTime a LinkHub
2020-04-10T18:30:17+02:00
• 10. 4. 2020

Zdroj: jdmagicbox.com

Rovnou dvě čerstvé novinky do segmentu se spotřební elektronikou zařazuje společnost TCL, která si protentokrát připravila chytré hodinky MoveTime určené pro nejmenší uživatele a také líbivý router LinkHub podporující 5G sítě. Čínský výrobce chce obě zařízení prodávat v celosvětovém měřítku, což by znamenalo, že ani český trh jim nemusí být cizí. Přestože jsou známy prodejní ceny, tak až v řádech týdnů zjistíme přesnou dostupnost na jednotlivých trzích.

Stojí za pozornost

Hodinky MoveTime MT43K se mohou pochlubit 1,41palcovým AMOLED displejem s 2.5D zakřivením. Rodiče mají k dispozici všechny důležité funkce od sledování polohy přes nastavení bezpečné zóny až po spuštění školního režimu pro maximální soustředění při plnění úkolů do školy.

MT43 1 1419x1000x

Zdroj: Gizmochina.com

Uvnitř lze najít neupřesněný procesor Snapdragon od Qualcommu nebo 600mAh baterii s maximální výdrží 4 dny. Odolnost je podložena certifikací IP67, nechybí ani SOS tlačítko pro větší bezpečí a možnost uskutečňování hovorů. Cenovka začíná u hranice 179 dolarů (tj. cca 4 429 Kč).

MT43 2 1419x1000x

Zdroj: Gizmochina.com

U routeru LinkHub 5G CPE můžeme zmínit čipovou sadu Snapdragon X55 od Qualcommu, se kterou přichází podpora 5G sítí. K tomu navíc přidávají technologii NFC, Bluetooth 5.1, Zigbee 3.0 či MU-MIMO 4 x 4. Zařízení ve válcovém tvaru začnou brzy dodávat ve dvou barvách (bílá, černá) za cenu 499 eur (tj. cca 13 487 Kč).

LinkHub 1419x1000x

Zdroj: Gizmochina.com

 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat