Velikonoční nadílka od Geekbuying: TOP produkty v akci sponzorovaný článek

Velikonoční nadílka od Geekbuying: TOP produkty v akci [sponzorovaný článek]
2020-04-10T18:10:33+02:00
• 10. 4. 2020

Geekbuying nabízí Xiaomi váhu se slevovým kupónem

Jestliže hledáte váhu, která vám toho ukáže mnohem více, než jen vaší hmotnost, mohla by vás zaujmout chytrá váha na Geekbuying. Jedná se o Xiaomi 2.0 a o velmi zajímavou generaci, která vám ukáže nejen informace o vašem těle, ale také je dokáže zaznamenat do vašeho mobilního telefonu. A je jedno, jestli vlastníte smartphone s operačním systémem Android nebo iOS – váha zvládne obojí.

Důležité je držet se určitých pravidel. Tak například je dobré, když se každé ráno na váhu postavíte. Zařízení vám totiž nejen pečlivě změří vaší hmotnost, ale také dodá informace o množství tělesného tuku, svalstva či dokonce vody.

Geekbuying Geekbuying Geekbuying

Veškeré údaje o vašem těle následně putují do mobilní aplikace Mi Fit, díky které pak máte možnost sledovat změny hodnot. Chytré váhy používají i sportovci, neboť získávají perfektní přehled o tom, jak se jejich pohybové aktivity opravdu na těle projevují. Což je pro nadšené sportovce velmi důležité. Tuto funkci však můžete ocenit i vy.

Xiaomi 2.0 disponuje navíc velmi povedeným konstrukčním zpracováním, přičemž jej díky svému tenkému designu můžete umístit téměř kamkoliv. Chytrá váha od čínského výrobce je mimo jiné vybavena také LED displejem. Jestliže máte o originální váhu zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Xiaomi 2.0 nabízí za 1 976 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón GKBFAT35 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 862 Kč. Váhu si můžete zakoupit ZDE.

Geekbuying: Parádní reproduktor Tronsmart Element Force s rouškou zdarma

Společnost Tronsmart rozšiřuje rodinu přenosných reproduktorů o jeden čerstvý přírůstek, který by klidně mohl v prodejních číslech navázat na svého předchůdce s názvem Element Mega ze září loňského roku. Vlastní technologie SoundPulse bude opět zajišťovat maximální výkon a budoucí majitelé jistě ocení kompaktní rozměry. Ke všemu čínský obchod spustil prodej za velmi lákavou cenu. A ještě k tomu od nás dostanete slevový kupón!

Přenosný reproduktor Element Force o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 6 600mAh baterii a ta zaručuje výdrž až 15 hodin při poslechu na střední hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 3 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 4.2 (+EDR), nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC.

Geekbuying Geekbuying

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX7, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Tento reproduktor je v současné chvíli v prodeji u prodejce Geekbuying, a to za sníženou cenu 1 317 Kč (původní cena činila 1 923 Kč). Pokud ale použijete náš kupón 4QUWOA8J, zaplatíte jen 1 159 Kč! K této ceně získáte zdarma také Xiaomi Smartmi roušku s certifikací FFP2. Kupujte ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Stratos 3 a slevový kupón

Amazfit Stratos Smartwatch 3 přináší zcela nový vzhled ve srovnání s první a druhou generací. Třetí generace nabízí sportovní a robustní konstrukci a vypadá skvěle. S novým designem přichází také zcela nové funkce v podobě sportovních aktivit. Nabízí například různé sportovní režimy včetně plavání. Z toho tedy vyplývá, že jsou hodinky vodotěsné.

Smartwach 3 zdobí 2,5D tvrzené sklo s ručně leštěnými keramickými obruby. Tlačítka i nabíjení jsou vyrobena z nerezové oceli, přesněji 316L. Tělo hodinek je mimo jiné vybaveno speciálním karbonovým vláknem, stejně jako vyztuženou polykarbonátovou ochranou.

Huami Amazfit Stratos 3

Model Smartwatch 3 je dodáván s GPS a velmi dlouhou výdrží na jedno nabití. Hodinky podle výrobce vydrží v plné parádě až 70 hodin, a to i přesto, že bude funkce GPS aktivována. K dispozici je také 24hodinová funkce sledování srdeční frekvence. Hodinky podporují novou aplikaci Amazfit Watch 3.0, Yea Run a další.  Je zde umístěna taktéž podpora offline plateb v rámci platformy Alipay a ovládání přehrávače hudby přes technologii Bluetooth. Upozornění na volání, zpráv, mailů je samozřejmostí.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Xiaomi Huami AMAZFIT Stratos 3 nabízí za 7 378 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón 4QURWAAE, zaplatíte pouhých 4 746 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Merax Magnetic pro domácí cvičení

Je potřeba udržovat své tělo v kondici, hlavně v době koronavirové. Bohužel jsou všechny posilovny zavřené, takže jedinou možností, jak na sobě pracovat, je domácí prostředí. Proto bychom vám rádi představili produkt v podobě Merax Magnetic Folding, na který máme dokonce i slevový kupón. Díky tomuto produktu budete schopni posilovat ruce a hlavně záda, protože budete veslovat.

Tento cvik se jmenuje veslování v sedě. Je určený pro rozvoj širokého svalu zádového, trapézového svalu, zadní části deltového svalu, svalů kolem lopatek a částečně i bicepsu paže.

Merax Magnetic Merax Magnetic Merax Magnetic

Cvik provádíme v sedě na přístroji. Chodidla zapřeme o podložky, dolní končetiny držíme lehce pokrčené v kolenou, uchopíme adaptér a plynulým pohybem přitahujeme držadlo k břichu, nikoli ke hrudníku. Po celou dobu se snažíme mít záda rovná, ramena jsou stažená dolů a dozadu.

Jestliže máte o Merax Magnetic zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten produkt pro veslování nabízí za 10 464 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón GKB20EA3, zaplatíte pouhých 6 849 Kč. Merax Magnetic si můžete zakoupit ZDE. Doba doručení činí pět pracovních dnů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat