Ukazuje se bezdrátová nabíječka pro OnePlus 8 Pro aktualizováno

Ukazuje se bezdrátová nabíječka pro OnePlus 8 Pro [aktualizováno]
2020-04-07T14:50:20+02:00
• 7. 4. 2020

Aktualizováno 7. 4.

Před pár dny společnost OnePlus potvrdila, že letošní novinky OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro se představí již 14. dubna. Již nyní máme dobrou představu, jak budou mobily vypadat a co přibližně nabídnou. Evan Blass ale ukázal, jak bude vypadat bezdrátová nabíječka. Vzhledem k tomu, že se nabídne 30W technologie, bude zapotřebí aktivnější chlazení. Zřejmě bude mít v sobě větráček, případně nějaký jiný typ odvodu tepla, jak se ukazuje na uniklých obrázcích.

OnePlus 8 Pro wireless charging dock 1200x800x OnePlus 8 Pro wireless charging dock 2 1200x800x

Behold the OnePlus 8 Pro wireless charging dock and even more OnePlus 8 series renders 940x627x

Zdroj: Evan Blass

Aktualizováno 30. 3.

Společnost OnePlus dnes potvrdila, že nejnovější top modely se představí již 14. dubna, v 17:00 našeho času. OnePlus před nějakým časem potvrdilo, že představené smartphony nabídnout 5G a máme  očekávat i 120Hz displeje, byť některé uniklé informace naznačují, že základní model může mít jen 90Hz panel. Zatím se ale můžete podívat na video upoutávku, případně můžete navštívit oficiální stránku vytvořenou pro představení novinek.

Aktualizováno 25. 3.

Již v dubnu má dojít k přestavení nových smartphonů OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro. Není tak divu, když se začínají objevovat specifikace novinek. V případě základního modelu se nabídne poměrně běžná výbava se Snapragonem 865 a podporou 5G sítí. K dispozici budou tři foťáky na zadní straně a 30W nabíjení 4300mAh baterie.

Model OnePlus 8 Pro bude ale zajímavější. Měl by dostat nejnovější LPDD5 paměti, celkem čtyři foťáky na zadní straně (48+48+8+5 MPx) a 120Hz QHD+ AMOLED displej. Tentokrát máme očekávat certifikaci IP68 a baterii o kapacitě 4510 mAh. Zajímavostí je, že o nabíjení se má také postarat 30W bezdrátová technologie, přičemž k dispozici bude i 3W reverzní nabíjení.

Samozřejmě je nutné brát tyto informace s rezervou a musíme si počkat na oficiální představení, jestli se potvrdí.

Aktualizováno 11. 3.

Společnost OnePlus udržuje velmi blízké vztahy s komunitou a fanoušky. Poměrně často zástupci společnosti veřejně komunikují a odpovídají na nejrůznější dotazy. Nyní jsme se dočkali několika informací kolem nadcházejících novinek. Pete Lau, CEO společnosti, potvrdil, že nadcházející modely budou dražší. Sice nezmínil konkrétně názvy, ale myslel tím OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro.

OnePlus představilo nový displej pro OnePlus 8 Pro

Důvodem ke zvýšení ceny bude implementace 5G technologie. Nebude se ale jednat o první modely této firmy s podporou páté generace mobilních síti. Pete ale také ujistil, že mobily se příliš nepřiblíží k hranici 1000 dolarů. Vzhledem k tomu, že OnePlus 7T přijde nyní na 599 eur, očekáváme, že cena OnePlus 8 bude kolem 650 eur. Pro verze by mohla poskočit ze 759 eur na 800 nebo 850 eur.

Nyní dává větší smysl informace, že by OnePlus mělo představit ještě jeden smartphone, který by měl nést označení OnePlus 8 Lite. Ten by měl lákat na nižší cenu, přičemž nabídne maximálně LTE.

Aktualizováno 20. 1.

V minulém roce se objevily neoficiální rendery nadcházející novinky OnePlus 8 Pro. Nedávno společnost představila nový typ displeje, který se má objevit právě u zmíněného smartphonu. Nyní se konečně objevuje první údajná fotografie modelu OnePlus 8 Pro, která jednak potvrzuje díru v displeji pro foťák, ale také se nabízí pohled na nastavení.

Uživatelé si budou moci vybrat mezi třemi možnostmi. Základních 60 Hz se bude hodit těm, co budou chtít co nejméně nabíjet. Dále zde bude zlatá střední cesta s 90 Hz, což je kompromis. Pro co nejplynulejší displej se zde nabídne 120 Hz, ale to bude mít dopad na spotřebu energie.

Původní článek 18. 10.

Není to tak dávno, co jsme se dočkali prvních neoficiálních renderů nadcházející novinky OnePlus 8. Ta místo výřezu v displeji nabídne díru, v které bude ukryt foťák. Předpokládali jsme, že vyšší model OnePlus 8 Pro zůstane u svého výsuvného mechanismu přední kamery, na který společnost láká u současných modelů OnePlus 7T Pro a OnePlus 7 Pro. Nakonec ale dojde ke změně, jak ukazují neoficiální rendery.

OnePlus 7T Pro a McLaren Edition oficiálně, cena začíná na 759 eurech

OnePlus 8 Pro

Nové rendery nadcházejícího modelu OnePlus 8 Pro jsou založeny na základě uniklých CAD souborů. Pochází od zdroje @onleaks, který má na svém kontě mnoho přesných úniků, takže se dá předpokládat, že se skutečně díváme na přibližnou podobu budoucího top modelu od OnePlus. Samozřejmě je možné, že dojde na několik drobnějších změn, ale nepředpokládáme, že by došlo na razantní modifikace.

OnePlus 7T oficiálně, cena je 599 eurech [aktualizováno]

Společnost OnePlus pravděpodobně opustí výsuvný mechanismus a Pro model nabídne taktéž díru v displeji. Na první pohled by se dalo říci, že novinka nabídne identický vzhled jako základní model OnePlus 8, ale několik odlišností zde najdeme.

Na zadní straně najdeme první změnu. OnePlus 8 nabídne tři foťáky, ale u vyšší verze budou čtyři. Základní sestava tří senzorů bude pravděpodobně stejná. Čtvrtý snímač zde má zajišťovat data o hloubce ostrosti, což se dá využít u efektů jako bokeh.

Další odlišnost bude u displeje. OnePlus 8 bude mít 6,5 palců, OnePlus 8 Pro nabídne 6,65palcový panel. Dojde tedy na menší redukci oproti současnému modelu OnePlus 7T Pro. Můžeme předpokládat, že o výkon se postará zatím nepředstavený procesor Snapdragon 865 a displeje budou samozřejmě 90Hz, což je aktuální trend. Je tedy otázkou, v čem se budou nadcházející novinky lišit, pokud pomineme rozlišení displeje.

Zdroje: 9to5google.com, 91mobiles.com, phandroid.com, gsmarena.com, neowin.net, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat