Vivo láká na nový model NEX 3s 5G

Vivo láká na nový model NEX 3s 5G
2020-03-08T18:00:07+02:00
• 8. 3. 2020

Nový přírůstek mezi 5G telefony chystá na mobilní trh přinést společnost Vivo, která již v příštím týdnu oficiálně představí model nesoucí název NEX 3s 5G. Zařízení bylo nedávno odhaleno pod kódovým označením V1950A v benchmark testu Geekbench a databázi Google Play Console. Ke všemu o poslední zmínku se postaral samotný výrobce z Číny, když zveřejnil první reklamní upoutávku.

O jeden krok napřed

Přední část bude údajně disponovat 6,89palcovým Super AMOLED displejem s FullHD+ rozlišením a z obou stran má být zakřiven o 80 stupňů. Vnitřní šasi vyplní 8GB operační paměť RAM, interní úložiště o velikosti 256 GB po boku osmijádrového procesoru Snapdragon 865 od Qualcommu. Vzhledem k absenci jakéhokoliv výřezu, tak selfie kamerka s největší pravděpodobností najde své místo ve vyjíždějícím mechanismu.

Vivo NEX 3s 5G 1 1060x584x Vivo NEX 3s 5G 2 728x314x

Zdroj: Pricebaba.com

Vzadu můžeme vyhlížet celkem 3 objektivy fotoaparátu, které složí z 64 + 13 + 13megapixelového senzoru. Celkovou výdrž zajistí 4 250mAh baterie s technologií rychlého nabíjení (44 W). Uživatelským prostředím má doprovázet nejnovější verze operačního systému Android 10 a samozřejmě nesmí chybět vlastní softwarové rozhraní FunTouch OS. Ostatní specifikace včetně dostupnosti a prodejní ceny budou známy v následujících dnech.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat