Gearbest slaví narozeniny, tohle jsou TOP produkty v akci! sponzorovaný článek

Gearbest slaví narozeniny, tohle jsou TOP produkty v akci! [sponzorovaný článek]
2020-03-22T19:07:39+02:00
• 22. 3. 2020
1

Již zítra slaví populární obchod nejen s elektronikou Gearbest.com již šesté výročí od založení. V souvislosti s touto událostí tak přichystal obchod mnoho slevových akcí. Slevy jsou v některých případech výrazné a zlevněny jsou nejen telefony, ale také chytré hodinky, bezdrátová sluchátka nebo chytré vysavače. Pojďme si prohlédnout nabídku, celou najdete zde.

Gearbest: Xiaomi Mi Band 4 za nízkou cenu!

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Gearbest Gearbest

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

  • displej: 0,95 palců, 120 x 240 pixelů, AMOLED, 400 nitů, 2.5D
  • senzor srdečního tepu
  • mikrofon (jen NFC verze)
  • akcelerometr, gyroskop, monitor nošení
  • 22,1 gramů / 22,2 gramů (NFC)
  • 5ATM
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC
  • baterie: 135 mAh / 125 mAh (NFC)

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech seženete od 1 299 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 700 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Redmi AirDots a jejich vlastnosti

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem  Redmi AirDots. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

Gearbest Gearbest

Originální Xiaomi Redmi AirDots je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 464 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Yeelight 1S žárovka s několika procentní slevou!

Spousta zahraničních společností se nyní začíná zaměřovat na budování takzvaných chytrých domácností. Dnes lze zakoupit nejrůznější smart produkty, mezi které například patří zásuvky, žárovky, a tak dále. Pakliže ještě nic podobného nemáte v domácnosti, je asi nejlepší začít u chytré žárovky. A právě chytré žárovce nyní věnujeme hned celý článek.

Yeelight 1S

Žárovka jako taková nabízí poměrně pevnou konstrukci, alespoň tedy na první dotek. Samotné krytí LED světel je plastové, stejně jako zbytek konstrukce. Kovovou částí je v tomto případě závit. V redakci jsme žárovku mimo jiné otestovali, a na první pohled se nám zdálo, že je o poznání těžší než běžná nebo obyčejná LED žárovka.

Instalace je velmi jednoduchá a zvládne ji kdokoliv. Stačí našroubovat a zapnout světlo. Následně potřebujete do svého zařízení stáhnout oficiální aplikaci Yeelight, která je pro Android i iOS. Asi není nutné upozornit, že v domácnosti musíte mít WiFi síť, jinak nelze žárovku ovládat.

Yeelight 1S – specifikace

  • 600lm (4000K)
  • Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • 1700K-6500K
  • 16 miliónů barev
  • E27
  • 9W

Jestliže máte o žárovku zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Yeelight 1S nabízí za příjemných 467 Kč. Chytrou žárovku si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Maxmilián Tušil

25. 3. 2020, 9:58

mně se ty jejich hodinky docela líbí, ale nakonec jsem dal přednost Honoru. Mají ty nové smart watch MagicWatch 2 a líbílo se mi, že mají velký ciferník, na kterém se dá dělat víc věcí. A mají na výběr i stylové pásky jako doplněk k hodinkám. Jinak je teda využívám hlavně kvůli sportu, a stejně jsou pohodlné a vypadají dobře. Takže s volbou jsem spokojený

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat