Xiaomi Air 2 a gadgety v akci! sponzorovaný článek

Xiaomi Air 2 a gadgety v akci! [sponzorovaný článek]
2020-02-09T19:20:42+02:00
• 9. 2. 2020

Xiaomi Air 2 za exkluzivní cenu!

Geekbuying nabízí bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 1 478 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož máme k dispozici slevový kupón. Nyní si tak můžete zakoupit nová kompletně bezdrátová sluchátka od Xiaomi za cenu 1 478 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0.

Xiaomi Air 2 Xiaomi Air 2

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s velkou kapacitou baterií. Doba přehrávání činí až deset hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Originální Xiaomi Air 2 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 2 872 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón CURBURANOAIR, zaplatíte jen 1 478 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Dvě elektrická kola se slevovým kupónem

XiaomiFIIDO si ve spolupráci s obchodem Geekbuying připravilo akci na svá elektrická kola FIDOO M1 a Xiaomi HIMO C20. Ty nyní můžete pořídit s pořádnou slevou. Navíc si ušetříte spoustu kroků a tak vás nebudou bolet nohy. Skvělá kombinace, že ano?

Na kole Xiaomi a FIIDO si můžete uhánět rychlostí až 31 km/h, a to až do vzdálenosti 100 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit sedm hodin po městě či vesnici, jak se vám zachce. Obě elektrokola navíc mají skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže jsou v nedostupných zákoutích snadno přenositelná.

FIIDO M1 FIIDO M1Xiaomi HIMO C20

Váha 25 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože obě elektrokola mají duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie. Obě koloběžky navíc disponují malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá.

Originální FIIDO M1 na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 22 186 Kč (z původních 28 004 Kč). Pokud zadáte náš kupón FIIDOM1E, zaplatíte „jen“ 21 000 Kč. Obchod Geekbuying kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z evropského skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Originální elektrokolo Xiaomi HIMO C20 na českých e-shopech zatím také neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 17 725 Kč (z původních 25 560 Kč). Pokud zadáte náš kupón GKB337S, zaplatíte „jen“ 17 662 Kč. Obchod Geekbuying kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z německého skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Xiaomi Viomi V2 Pro je perfetkním chytrým vysavačem

Tento malý vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2100 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Xiaomi Viomi V2 Pro

Nebyl by to ale chytrý vysavač, kdyby se nedal ovládat pomocí smartphonu. Proto, krom standardní navigační výbavy, jako jsou senzory pro mapování okolí, které vysavači pomáhají navigovat se po místnostech, je zde i možnost kontroly přes telefon. Konkrétně si tak můžete třeba navolit, kde zrovna chcete, aby vysavač vysával. Můžete ho také pomocí mapy vašeho domu/bytu navést na konkrétní místo, které chcete vysát.

Vysavač samotný má kapacitu baterie 3 200 mAh, díky které může vydržet na jedno nabití až 2,5 hodiny při vysávání plochy o velikosti 250 m². Vysavač je také schopen vystoupat po předmětech až do výšky 2 centimetrů, takže se nemusíte bát, že by se nedostal přes práh místnosti. Je také vybaven senzory pro prevenci pádu ze schodů, je schopen sám najít dokovací stanici při nízké úrovni baterie, a dokáže dokonce rozpoznat, o jaký terén se jedná, a jakou vysávací metodu má použít.

Pokud si tento krásně chytrý a praktický vysavač chcete pořídit, můžete tak učinit na webu Geekbuying. Zde se cena pohybuje za 9 107 Kč, ALE, pokud použijete náš kupón GKBV2PRO369, můžete jej získat za 8 342 Kč, což už je více než dobrá cena. Navíc jej můžete zakoupit z evropského skladu, tudíž se k vám vysavač dostane maximálně do 5 dnů. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat