Twitter přináší přepracované konverzace

Twitter přináší přepracované konverzace
2020-02-07T11:30:43+02:00
• 7. 2. 2020

Jedna z největších sociálních sítí na světě, ano správně, Twitter, testuje přepracované prostředí. Konkrétně se jedná o odpovědi na jednotlivé příspěvky, tedy tweety. Společnost dnes, tj. 4.února 2020, oznámila, že je připravena funkci vypustit. 

Twitter nově nabízí stromové konverzace

Přepracované odpovědi na jednotlivé tweety by se tak měly dostavit již v nadcházející aktualizaci mobilní aplikace pro iOS. Díky tomuto novému prostředí budou moci uživatelé jednodušeji rozpoznat, na jakou osobu (profil) opravdu odpovídá. Doposud se uživatelé mohli velice snadno ztratit v odpovědích na jednotlivé uživatele. Jen přeci klasický zavináč může zmátnout. 

Twitter

Na první pohled je zřejmé, že se Twitter nechal inspirovat u sociální sítě Reddit, neboť taktéž používá stromové konverzace/odpovědi. Odpovědi jsou v tomto případě připojeny k původnímu profilu prostřednictvím odkazu, což v praxi usnadní sledování příslušné konverzace. 

Nutno podotknout, že tuto funkci Twitter testoval již několik měsíců. S největší pravděpodobností je vývoj novinky kompletně dokončen a už se jen čeká na oficiální vydání pro Android. Pro operační systém iOS je již k dispozici. Kdy dorazí funkce na Android, je v současnosti nejasné, ale doufáme, že brzy. Jakmile ale bude instalační balíček plně k dispozici, budeme vás o tom pochopitelně informovat. Aktualizaci pro iOS si můžete samozřejmě stáhnout prostřednictvím obchodu s aplikacemi App Store.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat