TOP 3 Kugoo elektrokoloběžky v akci! sponzorovaný článek

TOP 3 Kugoo elektrokoloběžky v akci! [sponzorovaný článek]
2020-02-25T17:06:28+02:00
• 25. 2. 2020

V obchodě Geekmaxi jsou nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavé produkty. Jde o koloběžky, ale ne jen tak ledajaké koloběžky. Vyrábí je čínské Kugoo, jmenují se Kugoo S1, Kugoo S1 Pro, Kugoo KIRIN S1. Mimo jiné disponují vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Kugoo S1 aneb skvělá koloběžka

Kugoo S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 35 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku.

Kugoo S1

Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů. Kugoo S1 je nyní k dostání za 8 449 Kč. Pokud ale použijete náš kupón 68gQpFQE, zaplatíte jen 6 356 Kč. Kupujte ZDE

Kugoo S1 Pro aneb zlatá střední cesta

I v tomto případě platí, že se jedná o velmi snadno skladatelnou elektrickou koloběžku. Na jedno nabití dokáže ujet až 30 kilometrů, a to při jízdě v maximální rychlosti 30 Km/h. K dispozici je poměrně robustní 18650mAh baterie. Celkově pak koloběžka váží příjemných 11 kg.

I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů. Kugoo S1 Pro je v prodeji za 8 121 Kč. Pokud použijete náš kupón FqxTBHwC, zaplatíte jen 7 289 Kč. Kupujte ZDE.

KIRIN S1 je levná vstupenka do vyšší ligy

Koloběžka typu Kugoo KIRIN S1 je skutečně levnou vstupenkou do vyšší ligy. Na jedno nabití totiž dokáže ujet neuvěřitelných 25 km, a to při maximální rychlosti 25 km/h. To už je slušné na elektrickou koloběžku. Za vším stojí 250W zdroj, který celou koloběžku pohání.

Kugoo KIRIN S

Koloběžka i při takovém to výkonu váží krásných 13 kg. I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Kugoo KIRIN S1 je v prodeji za 8 000 Kč (z původních 10 081 Kč). Pokud použijete náš kupón EuuqVsiJ, zaplatíte jen 7 289 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat